Trei specialisti in dezvoltare profesionala vorbesc despre automotivare. Afla cum ii poti asculta

Trei dintre mai buni traineri din Romania in domeniul dezvoltarii personale si al leadershipului, Adrian Florea, Octavian Pantis si Andy Szekely vorbesc despre automotivare, atitudini, rezultate exceptionale si pasiune la „Cei 3 Trainori - Automotivarea, forta din spatele reusitei,” un eveniment organizat de Doingbusiness.ro, in parteneriat cu Trend Consult, TMI Romania, Boot Camp si wall-street.ro.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 iunie la AFI Palace Cotroceni.

Octavian Pantis, managing director, TMI Romania, invita participantii la o reflectie pe tema modului in care acestia se raporteaza la locul de munca pe care-l au si la toate activitatile in care sunt implicati, din perspectiva atitudinii. Octavian Pantis ilustreaza doua modele de comportament, denumite de TMI "Single Bagger," respectiv "Double Bagger," si subliniaza o serie de mesaje importante, cu o aplicabilitate foarte larga pentru fiecare dintre noi.

Adrian Florea, managing partner, Trend Consult, indeamna publicul sa mediteze asupra alegerilor pe care le fac zilnic. Performanta este rezultatul obtinut din diferenta dintre potential si limite. Unul din principalele motive pentru care atat de multi adulti considera ca nu sunt creativi, porneste de la educatie si, mai ales, de la sistemele de educatie in masa, asa cum au fost ele concepute de la revolutia industriala si pana in prezent. Atat indivizii, cat si organizatiile pot sa faca foarte multe lucruri pentru a-si revigora capacitatile creative. Un lucru comun intalnit la mai toti marii performeri este ca obtin performanta intr-un domeniu care coincide cu pasiunea lor. Daca la cinci ani incepem sa avem primele convingeri negative, la 35 de ani acestea sunt asa de inradacinate incat se transforma in autolimitari. Limitele vin din teama de esec. Dar nu e nimic rau in esec, de multe ori, esecul este eliberator: „Am ratat, n-a mers, pot sa trec mai departe. Frica de esec e mai rea decat esecul in sine.“

Andy Szekely, managing director, AS Training, va dezvalui ingredientele magice ale automotivarii. Automotivarea nu tine doar de atitudine, exista comportamente mici ce pot fi aplicate pe loc, ce dau ''socul'' necesar pentru a scoate o persoana scoata din amorteala sau demotivare. Aplicate consecvent, ele devin obiceiuri. In acest fel procedeaza liderii. Ei au capacitatea sa se puna in stari de performanta optima foarte repede, iar aceasta abilitate este inspirationala pentru echipele lor. Ingredientul MAGIC al automotivarii ofera participantilor la eveniment doua lucruri concrete: cum sa se ridice mai repede atunci cand cad si cum sa se mentina mai mult in zona de performanta atunci cand sunt ''pe scena''.

Interventiile celor trei traineri vor fi urmate de o sesiune interactiva, unde participantii sunt invitati sa ii provoace cu intrebari pe cei trei traineri. Petrus Stuparu, consultant, Trend Consult, trainer cu experienta in domeniul dezvoltarii personale, va modera evenimentul.

Afla mai multe detalii pe pagina de internet a evenimentului.

Sursa foto: freedigitalphotos.net


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri