27 August 2012

Top On The Move: Ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana



Afla ce manageri si-au schimbat locul de munca in ultima saptamana.

Dan Busoc - Compania Nationala de Investitii (CNI)

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a numit un nou director general la Compania Nationala de Investitii (CNI) - Dan Busoc, potrivit Mediafax.

Totodata, la CNI Ion Simonca a fost numit director tehnic, dupa incetarea mandatului acestuia ca director interimar al companiei.

CNI va trece progresiv de la programele nationale bazate pe sali de sport si bazine de inot la programe nationale orientate pe modernizarea drumurilor si a retelelor de apa si canalizare din mediul rural.

Cosmin Ilina - ANL

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a numit un nou director la Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) - Cosmin Ilina, potrivit Mediafax.

ANL va continua programul pentru construirea de locuinte destinate tinerilor si persoanelor evacuate din locuinte de catre fostii proprietari.

Razvan Valceanu - Bitdefender

Razvan Valceanu cel care in ultimii cinci ani a condus operatiunile locale ale Bitdefender, va parasi compania, a anuntat managerul.

In urma cu trei saptamani compania de solutii de securitate informatica anuntase ca Valceanu va fi inlocuit la conducerea Bitdefender Romania de Valentin Jurcut, el urmand sa se ocupe de operatiunile Bitdefender pe segmentul consumatorilor individuali si al companiilor mici si medii din Europa Centrala si de Est, Turcia si Israel.

Gianina Negreanu - Tiriac Auto

Tiriac Auto, cea mai extinsa retea de dealeri si service auto din Romania, are din aceasta luna un nou director de marketing, Gianina Negreanu (foto).

Dupa 14 ani de activitate internationala in domeniul organizarii de evenimente economice, in calitate de vicepresedinte Forum Invest, Negreanu a decis sa se ocupe de promovarea celor sapte marci din portofoliul Tiriac Auto: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

In noua sa calitate, Gianina va coordona activitatea echipei, care include atat marketingul fiecarui brand cat si marketingul dealerilor locali.
.






Citeste si