Gestionarea resurselor umane, regandirea strategiilor si implementarea de schimbari in practicile comerciale reprezinta, in acest moment, cele mai dificile probleme cu care se confrunta managerii.

Foarte multi manageri invata acest lucru doar dupa ce se confrunta cu aceste probleme, desi, nu este singura modalitate. La IEDC-Bled School of Management, una dintre cele mai de succes scoli de business din regiune, puteti sa-i intalniti pe exact aceia care si-au dat seama de acest lucru. Nu este deloc greu sa se inteleaga faptul ca oamenii reprezinta capitalul cel mai valoros al oricarei companii, si ca, mai ales in vremuri de criza, investitia in programe de instruire si dezvoltare a competentelor este cruciala, deoarece nu doar ajuta la pastrarea celor mai buni si la stimularea gandirii creative, ci, in cele din urma, ajuta la transformarea provocarilor cu care se confrunta compania in excelente oportunitati de afaceri. In cei peste 25 de ani de existenta, peste 53 000 de persoane, din 70 de tari, inclusiv din Romania, au parcurs diferite programe implementate de IEDC - de la MBA pentru cadrele in functie sau cu experienta (EMBA) la seminarii si scoli de vara pentru tinerii cu potential.

Motivul pentru care IEDC reprezinta alegerea atat de multor manageri si cadre de conducere este reprezentat si de conceptele si metodologiile inovatoare implementate in fiecare program de studii, unul dintre acestea fiind Learning about Leadership from the Art, care va reprezenta tema unei viitoare prelegeri MasterClass sustinuta de Prof. Danica Purg, decan al IEDC-Bled School of Management, in Bucuresti, pe data de 23 octombrie, la hotelul DoubleTree by Hilton. Locurile vacante se ocupa repede, asa ca inregistrati-va pentru cursul MasterClass «Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow», online, pe site.

Prelegerea IEDC MasterClass “Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow”, Bucuresti, 23 octombrie

Pro. Danica Purg