(P) Ati dori sa deveniti un manager si un lider mai bun?

Probabil ca este greu sa gasesti o persoana care sa raspunda „nu” la aceasta intrebare. Mai ales acum, cand climatul economic dificil pune o mare presiune pe cadrele superioare de conducere ale companiilor.
Gestionarea resurselor umane, regandirea strategiilor si implementarea de schimbari in practicile comerciale reprezinta, in acest moment, cele mai dificile probleme cu care se confrunta managerii.

Foarte multi manageri invata acest lucru doar dupa ce se confrunta cu aceste probleme, desi, nu este singura modalitate. La IEDC-Bled School of Management, una dintre cele mai de succes scoli de business din regiune, puteti sa-i intalniti pe exact aceia care si-au dat seama de acest lucru. Nu este deloc greu sa se inteleaga faptul ca oamenii reprezinta capitalul cel mai valoros al oricarei companii, si ca, mai ales in vremuri de criza, investitia in programe de instruire si dezvoltare a competentelor este cruciala, deoarece nu doar ajuta la pastrarea celor mai buni si la stimularea gandirii creative, ci, in cele din urma, ajuta la transformarea provocarilor cu care se confrunta compania in excelente oportunitati de afaceri. In cei peste 25 de ani de existenta, peste 53 000 de persoane, din 70 de tari, inclusiv din Romania, au parcurs diferite programe implementate de IEDC - de la MBA pentru cadrele in functie sau cu experienta (EMBA) la seminarii si scoli de vara pentru tinerii cu potential.

Motivul pentru care IEDC reprezinta alegerea atat de multor manageri si cadre de conducere este reprezentat si de conceptele si metodologiile inovatoare implementate in fiecare program de studii, unul dintre acestea fiind Learning about Leadership from the Art, care va reprezenta tema unei viitoare prelegeri MasterClass sustinuta de Prof. Danica Purg, decan al IEDC-Bled School of Management, in Bucuresti, pe data de 23 octombrie, la hotelul DoubleTree by Hilton. Locurile vacante se ocupa repede, asa ca inregistrati-va pentru cursul MasterClass «Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow», online, pe site.

Prelegerea IEDC MasterClass “Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow”, Bucuresti, 23 octombrie

Pro. Danica Purg

Ne face placere sa va invitam sa participati la o prelegere MasterClass gratuita, intitulata "Learning from the arts: Leadership competences of yesterday, today and tomorrow " sustinuta de Prof. Danica Purg, decan al IEDC – Bled School of Management. Prof. Purg este profesoara de leadership si management eficient. Domeniul ei special de interes il reprezinta cautarea de idei si solutii pentru manageri, desprinse din lumea artelor si din alte profesii. In 2010, Prof. Purg i-a fost decernat premiul 2010 Dean of the Year (Decanul anului 2010) de catre Academy of International Business (AIB), pentru realizarile deosebite obtinute in educatia de business la nivel international. Este autoarea si coautoarea a mai multor carti si a numeroase articole pe teme precum transformarile tehnologice si organizationale, practicile comparative in managementul resurselor umane, team building, reformele economice si dezvoltarea managementului in Europa Centrala si de Est. Cea mai recenta lucrare publicata a acesteia Leaders and Teams – The Winning Partnership a fost scrisa impreuna cu alti profesori de leadership de renume: Pierre Casse, Lynn Isabella, Paul Claudel si Arnold Walravens.

Prelegerea are loc marti, 23 octombrie, 2012 la ora 18.00, la hotelul DoubleTree by Hilton (strada Nerva Traian, nr. 3A, Sectorul 3, Bucuresti, 031041). Accesul se face in baza unei inregistrari in prealabil. Informatii suplimentare puteti gasi aici!Citește și
Setari Cookie-uri