Recrutarea managerilor privati pentru companiile din subordinea ministerului Transporturilor se va debloca in martie, a declarat pentru wall-street.ro, George Butunoiu, parte din asocierea care se ocupa de alegerea managerilor.

Astfel, potrivit lui George Butunoiu, dupa o perioada in care ministerul a blocat recrutarile, head hunterului i s-a transmis ca din aceasta luna se vor relua recrutarile.

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a mandatat in vara anului trecut asocierea PwC, D&B David si Baias si George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate de sub autoritatea institutiei. Companiile care se aflau pe lista sunt CFR SA (CFR Infrastructura), CFR Calatori, Tarom, CNADNR, Metrorex, Aeroporturi Bucuresti, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Administratia Canalelor Navigabile, Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia" si Telecomunicatii CFR.

Pana in prezent, manageri privati s-au recrutat pentru Tarom, CFR, Administratia Porturilor Maritime Constanta si Administratia Canalelor Navigabile.

In urma procesului, director general al Tarom este Christian Edouard Heinzmann, fost presedinte al Luxair, compania nationala de transport aerian a Luxemburgului.

La conducerea CFR SA a fost numit Dimitrios Sophocleous, fost manager la companii precum Romtelecom sau AD Pharma .


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si