10 Iunie 2013

Top On The Move: Carpatica, Impact si Tiriac Holdings au facut schimbari in management



Inceputul de vara a venit cu schimbari la varful unor companii importante, precum Impact, Banca Comerciala Carpatica si Tiriac Holdings. Vezi cele mai importante recrutari din ultimele saptamani.

Directorul general al Impact, revocat din functie

Consiliul de Administratie al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer & Contractor a decis recent revocarea din functie a directorului general, Stefan Gheorghiu-Milicin (foto).

"Consiliul de Administratie al Impact Developer & Contractor, intrunit in sedinta din data de 20 mai 2013, a decis incetarea contractului de mandat al directorului general, prin acordul partilor, si revocarea mandatului domnului Stefan Gheorghiu-Milicin din functia de director general, incepand cu data 20 mai 2013", se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei.

Stefan Gheorghiu-Milicin a fost numit director general al dezvoltatorului imobiliar la finele lui septembrie 2012.



Un nou director de marketing si trade marketing pentru divizia beauty care a Henkel

Jana Mackovicova a fost numita director al departamentelor marketing si trade marketing din cadrul diviziei beauty care a Henkel Romania.

Jana Mackovicova si-a inceput cariera in compania Henkel Cehia in septembrie 2000, ocupand de-a lungul timpului diverse pozitii in cadrul departamentului marketing al diviziei cosmetice Henkel Cehia, de la product manager assistant pana la product manager si group product manager.

In perioada 2007-2009, Mackovicova a avut responsabilitati regionale, ca brand manager CEE. In aceasta perioada, s-a ocupat, de la Viena, de coordonarea si implementarea strategiei de marketing pentru categoria “coloranti” pe 12 piete din Europa Centrala si de Est.

Jana o inlocuieste in aceasta pozitie pe Claudia Dragoescu-Nicolescu care a parasit compania Henkel Romania la sfarsitul lunii aprilie 2013.



Carpatica a recrutat doi directori de la RBS Romania

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a recrutat doi noi directori generali adjuncti, pe Cosmin Bucur pentru Divizia Comerciala, si pe Elena Badeanu pentru Divizia Identitate Corporatista si Resurse Umane, ambii venind de pe functii de conducere in RBS Bank Romania.

Consiliul de Supraveghere a stabilit joi o noua structura organizatorica a bancii, astfel ca in locul Diviziei Retea Retail si a Diviziei Corporate au fost infiintate Divizia Comerciala si Divizia Identitate Corporatista si Resurse Umane, potrivit unui comunicat transmis Bursei.

Cu o experinta de 15 ani in sistemul bancar, Cosmin Bucur a ocupat pozitii de conducere in ABN AMRO Bank si RBS Bank Romania, ultima functie detinuta fiind cea de Country Head of Global Markets, in cadrul RBS.


Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/149417/carpatica-recruteaza-doi-directori-de-la-rbs-romania.html#ixzz2VWad2pqp
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

Fostul CEO Tiriac Holding a fost numit director general al Transgaz

Fostul directorul general al Tiriac Holdings Petru Vaduva a fost numit director general la Transgaz Medias (TGN), la doua luni dupa ce a fost ales in Consiliul de Administratie al transportatorului national de gaze naturale, iar fostul sef Ioan Rusu a fost revocat din functie

"Prin hotararea Consiliului de Administratie nr. 8/04.06.2013 a fost eliberat din functia de director general domnul Rusu Ioan si a fost numit in functia de director general (...) domnul Vaduva Petru Ion", se arata intr-un comunicat transmis de Transgaz Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Intentia privind numirea lui Vaduva in functia de director general al Transgaz a fost anuntata inca de la finele lunii aprilie de ministrul delegat pentru energie Constantin Nita.


Leonard Leca, directorul financiar al Tiriac Holdings, preia functia de CEO, dupa plecarea lui Petru Vaduva

Conducerea Tiriac Holdings a fost preluata de Leonard Leca (foto), dupa ce Petru Vaduva a renuntat la pozitia de CEO la 1 iunie, acesta fiind numit director general la Transgaz Medias.

Petru Vaduva a coordonat timp de aproape patru ani grupul Tiriac din functia de CEO, avand ca obiectiv principal dezvoltarea si implementarea unei noi strategii de business in scopul eficientizarii activitatilor.

"Ma bucur ca, alaturi de domnul Ion Tiriac si domnul Ion Alexandru Tiriac, am reusit sa restructuram si sa stabilizam business-ul in acest context economic dificil. Acum consider ca este momentul sa predau stafeta pentru urmatoarea etapa de evolutie a grupului", a afirmat Vaduva.





Citeste si