29 Iulie 2013

Top On The Move: Tiriac Holdings, Renault Romania si Duraziv fac schimbari in management



Recrutarile de noi manageri nu se opresc nici la mijlocul verii, in ciuda vremii frumoase de afara, care te face sa te gandesti la concediu. Wall-Street.ro iti prezinta cele mai importante schimbari in managementul companiilor de top de pe piata locala.

Un nou director de marketing pentru Tiriac Holdings

Dana Barbulescu a preluat functia de director de marketing al Tiriac Holdings, functie detinuta anterior de Valentin Safta.

Dana Barbulescu a lucrat timp de trei ani in cadrul Hyundai Auto Romania unde a detinut functia de director de marketing si relatii publice. Anterior, a facut parte din echipa Romcar, unde a ocupat pozitiile de asistent de marketing si specialist relatii publice.


Renault Romania un nou director executiv de resurse umane

Producatorul de automobile Renault Romania are de la 1 iulie un nou director executiv de resurse umane, in persoana Danei Oprisan. Radu Mavrodin ramane in continuare director resurse umane pentru regiunea Euromed-Africa, din care face parte si Romania.

Dana Oprisan s-a alaturat Renault Romania in anul 2006 si are o experienta de 19 ani in domeniul resurselor umane, acumulata atat in interiorul companiei, cat si in alte companii. Oprisan face parte dintre managerii Renault Romania cu un parcurs international in cadrul Grupului, mai precis in Franta, unde a coordonat un proiect important de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial. Ea a preluat activitatea de resurse umane din pozitia de director executiv adjunct.


PostMaster are un nou director de operatiuni

Compania PostMaster, cu activitati in domeniul marketingului direct, are incepand cu luna iulie un nou director de operatiuni, in persoana lui Rezso Koszegi.

Rezso Koszegi are o experienta profesionala de peste 20 de ani in industria de profil, dintre care 10 petrecuti in pozitii de management in cadrul TNT Express, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali de curierat si logistica activi in Romania.

Duraziv si-a recrutat doi directori pentru divizia de vopsele si adezivi

Producatorul de materiale pentru constructii Duraziv, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, a recrutat doi noi manageri care vor contribui la dezvoltarea de retete noi si eficientizarea productiei.

Astfel, Vasile Staicu a fost numit director Divizie Vopsele Duraziv, dupa ce timp de sase ani a ocupat pozitia de Director de Productie in cadrul Fabryo Corporation. De asemenea, Marius Terec a fost numit director Operatiuni Adezivi. Anterior, acesta a fost Directorul Tehnic si R&D al producatorului de adezivi Tassullo.


Alex Visa, de la antreprenoriat la interaction director al GroupM Interaction

GroupM Romania, unul dintre principalii jucatori in managementul investitiilor in media (RECMA 2012), l-a recrutat pe Alex Visa incepand cu luna iulie, acesta ocupand pozitia de interaction director al GroupM Interaction (GMI) – divizia de digital a GroupM Romania, care ofera servicii de cercetare, comert, tehnologie si dezvoltare in domeniul digital.

In noua pozitie, Alex Visa va coordona operatiunile de digital derulate de agentiile GroupM in Romania pe 3 directii strategice: dezvoltarea GroupM Interaction (GMI), optimizarea conditiilor de buying pentru clientii GroupM, precum si implementarea in Romania a produselor si tehnologiilor dezvoltate de GroupM pe pietele mature.

„M-au convins viziunea si abordarea avangardista pe care cel mai mare grup global de media le impartaseste la nivel european si international pentru tot ceea ce inseamna digital”, declara Alex Visa.

EY continua promovarile

EY a anuntat ca Mihaela Sandu a fost numita partener in cadrul departamentului de audit financiar, numarul total de femei partener din echipa EY Romania ajungand astfel la patru, ceea ce reprezinta 25% din numarul total de parteneri de la nivel local.

Mihaela Sandu are o experienta profesionala de peste 15 ani, din care 12 ani in EY Romania. Ea s-a alaturat echipei in anul 2001 ca junior, urmand parcursul de senior, manager, senior manager si director executiv pana in momentul preluarii noii pozitii.




Citeste si