16 Septembrie 2013

Top On The Move: cele mai importante schimbari anuntate la inceput de toamna



Odata cu venirea toamnei, un numar important de companii au anuntat schimbari in management. Wall-Street.ro ti le prezinta pe cele mai importante dintre acestea.

Continental Anvelope Timisoara are un nou director general

Continental Anvelope Timisoara, subsidiara a Corporatiei Continental, unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria automobilelor, are un nou director de la 1 septembrie, iar Pedro Carreira isi va continua activitatea in cadrul grupului german, in Portugalia.

Klaus Ohlwein (foto) preia functia de conducere a fabricii de anvelope din Timisoara.

Ohlwein (44 de ani), care se va muta la Timisoara impreuna cu familia, lucreaza in cadrul Diviziei de Anvelope a Continental de peste 18 ani. Inainte de a se alatura echipei din Timisoara, a fost director de productie in cadrul fabricii de anvelope pentru camioane din Mount Vernon, Statele Unite ale Americii.


Mihai Georgescu, fostul sef al Wrigley Romania, preia conducerea Kandia Dulce

Fostul sef al Wrigley Romania Mihai Georgescu a preluat la 1 septembrie functia de director general al producatorului de ciocolata Kandia Dulce, a anuntat compania.

Anterior, Mihai Georgescu a fost vicepresedinte al grupului Grivco si director general al Wrigley pentru Romania si regiunea Balcani.

"Incepand din luna ianuarie a anului 2013, cand in cadrul Kandia Dulce au avut loc mai multe schimbari organizationale, si pana in luna septembrie, managementul companiei Kandia a fost asigurat de Gerald Neumair, presedintele Consiliului de Administratie", se arata intr-un comunicat al companiei.


EY are un nou director de resurse umane

Andreea Mihnea este noul director de HR al EY Romania si preia astfel conducerea departamentului de la Alexandra Bebu, care s-a alaturat recent echipei regionale de talent management a EY in Europa Centrala si de Sud-Est.

Ea are peste 10 ani de experienta in managementul resurselor umane pentru companii multinationale precum Tchibo, IBM, sau PayPoint. Pozitiile pe care le-a ocupat, atat la nivel local, cat si regional in Europa, au inclus arii de competenta precum management si consultanta de resurse umane, schimbare organizationala si executive search.

„Rolul de director HR in domeniul serviciilor profesionale in Romania este unul deosebit de complex, cu precadere in conditiile actuale de piata si intr-o companie cu portofoliul de servicii pe care il are EY. Recrutarea, formarea si motivarea a 500 dintre cei mai buni profesionisti in consultanta de afaceri din tara este o provocare si un proiect de referinta in cariera mea, pe care imi doresc sa il realizez cu succes", explica ea.


O romanca va comunica pentru brandul de bere Kozel, prezent in 38 de tari

Laura Andrei, fost senior brand manager – international brands, in cadrul Ursus Breweries, a fost numita pe pozitia de international senior brand manager, unde va coordona activitatile de marketing si comunicare la nivel global ale brandului de bere Kozel, prezent in 38 de tari.

Laura Andrei are sapte ani de experienta in cadrul Ursus Breweries Romania, parte a grupului SAB Miller, ultima functie ocupata fiind cea de senior brand manager pentru Peroni, Redds, Pilsner Urquell, Stejar si Azuga. In 2011 a ocupat pozitia de global brand manager Peroni Nastro Azzurro in cadrul SAB Miller Londra.

Berea Kozel este prezenta in tari precum Anglia, Finlanda, Rusia, Slovacia, fiecare dintre aceste piete avand propria echipa de marketing, coordonata de Laura Andrei, care se va ocupa de strategia de brand la nivel global, dezvoltarea de campanii de comunicare globale (ATL, digital, BTL si evenimente) si inovatii.


BRD Finance are un nou director general

Directorul general al BRD Finance, Bernard Histe, si-a incheiat mandatul si a fost numit la conducerea directiei de risc a Societe Generale, la Paris, pozitia acestuia fiind preluata de Antoine Gabizon, care lucreaza pentru grupul francez de 30 de ani.

"In varsta de 55 de ani, Antoine Gabizon este absolvent al Institut d’Etudes Politiques din Paris si al Universitatii Paris-Dauphine, cu specializarea Business Administration. Cu o cariera profesionala de 30 de ani in cadrul Societe Generale, Antoine Gabizon vine la conducerea BRD Finance cu o expertiza manageriala diversificata pe zonele de corporate si retail banking, dobandita atat in Franta, cat si in strainatate", se arata intr-un comunicat al companiei, filiala specializata in credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale.

Noul director general are ca obiectiv dezvoltarea activitatii BRD Finance in domeniul creditelor de consum.


Fostul manager al World Class, numit director operational la country club-ul lui Tiriac

Cu o experienta de peste noua ani in industria de wellness si fitness, Mihai Popa (33 ani) a preluat de curand functia de director operational al complexului Stejarii Country Club.

Mihai Popa este absolvent al Academiei de Educatie Fizica si Sport (Sectia Fizioterapie) si a urmat numeroase cursuri de comunicare si customer service. Anterior, el a ocupat functia de country manager al World Class Romania, coordonand cu succes noua locatii si 388 de angajati. Mihai Popa si-a desfasurat activitatea profesionala si in domeniul hotelier, de-a lungul timpului colaborand cu Athenee Palace Hilton, JW Marriott si Radisson Blu Bucuresti.

Stejarii Country Club va fi lansat in toamna acestui an. Clubul este construit si amenajat in mijlocul padurii Baneasa din Bucuresti.


Agentia de digital Infinit are doi noi top manageri: Shuja Shaikh si Alice Gavril

Din septembrie, Shuja Shaikh, fost co-proprietar si CEO Kubis, este noul Managing Partner al agentiei Infinit. Echipa de top management a agentiei este completata si de noul manager al departamentului de Client Service, Alice Gavril.

Cu peste 15 ani de experienta, Shuja Shaikh a coordonat activitatea mai multor companii, atat din Romania, cat si din Statele Unite.

Cu peste noua ani de experienta in agentii full service, Alice Gavril aduce la Infinit cunostintele si expertiza acumulate in coordonarea campaniilor de comunicare, atat pentru pentru clienti nationali, cat si internationali, din industrii precum retail, FCMG, telecomunicatii, telefonie mobila, media, banci si sigurari sau ONG.




Citeste si