Directorul general al BRD Finance, Bernard Histe, si-a incheiat mandatul si a fost numit la conducerea directiei de risc a Societe Generale, la Paris, pozitia acestuia fiind preluata de Antoine Gabizon, care lucreaza pentru grupul francez de 30 de ani.

"In varsta de 55 de ani, Antoine Gabizon este absolvent al Institut d’Etudes Politiques din Paris si al Universitatii Paris-Dauphine, cu specializarea Business Administration. Cu o cariera profesionala de 30 de ani in cadrul Societe Generale, Antoine Gabizon vine la conducerea BRD Finance cu o expertiza manageriala diversificata pe zonele de corporate si retail banking, dobandita atat in Franta, cat si in strainatate", se arata intr-un comunicat al companiei, filiala specializata in credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale.

Noul director general are ca obiectiv dezvoltarea activitatii BRD Finance in domeniul creditelor de consum.

"Ne vom concentra pe consolidarea pozitiei companiei pe piata si pe dezvoltarea business-ului (...) Eficientizarea proceselor interne va ramane, bineinteles, una dintre prioritatile mele (...)", a declarat Gabizon.

BRD Finance gestioneaza un portofoliu de 300.000 de clienti si colaboreaza cu aproape 5.000 de parteneri la nivel national. In anul 2012, compania a realizat un rezultat net de 9,8 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri