BRD Finance a anuntat numirea unui nou director general, in persoana lui Eric Dhoste, in contextul in care fostul CEO Antoine Gabizon a fost delegat sa conduca filiala Societe Generale din Georgia.

Eric Dhoste este absolvent al Ecole de Management din Lyon si are o cariera de 30 de ani in cadrul Societe Generale. Noul manager are o experienta diversificata pe zonele de corporate si retail banking, dobandita atat in Franta, cat si in strainatate.

“Principalele noastre obiective sunt consolidarea pozitiei de top in cadrul pietei de profil, dezvoltarea activitatii si a portofoliului, diversificarea produselor si a canalelor de distributie, eficientizarea proceselor interne si cresterea productivitatii si, nu in ultimul rand, optimizarea echilibrului dintre activitatea pe care o desfasuram si gestiunea riscului asociat. In vederea atingerii acestui scop, ne vom baza pe avantajele noastre competitive unice: relatia solida si de lunga durata cu cei mai importanti retaileri, capacitatea de a le oferi clientilor nostri cea mai diversificata gama de servicii financiare din piata si intregul sprijin al BRD - Groupe Societe Generale, materializat prin accesul la finantare, sustinerea retelei bancii si crearea de sinergii in cadrul Grupului. Eficientizarea proceselor interne va ramane, bineinteles, una dintre prioritatile mele, astfel incat sa dispunem de o capacitate optima de a le garanta clientilor si partenerilor solutii financiare inovative si de calitate, in contextul unei colaborari pe termen lung”, a declarat Eric Dhoste (foto).

BRD Finance este filiala specializata in credite de consum a BRD - Groupe Societe Generale si gestioneaza pe piata romaneasca un portofoliu de peste 200.000 de clienti.

Sursa foto: Societe Generale, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri