Bursa este oferita timp de noua luni (octombrie – iunie, pe durata anului scolar) de-a lungul studiilor universitare.

Aceasta este cea de a patra editie a burselor Cosmote, iar selectia va avea loc in perioada 16 septembrie – 21 noiembrie.

Prima etapa, care este eliminatorie, va avea loc intre 16 septembrie si 15 octombrie, inclusiv, si presupune completarea si inscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul mentionat anterior.

Dupa analizarea acestora, vor fi desemnati 25 de candidati, in urma depunerii dosarelor. In cadrul celei de-a doua etape, care va avea loc in zilele de 18 si 19 noiembrie 2013, cei 25 de candidati vor fi intervievati de catre un juriu, care va desemna cei 5 castigatori.

Telekom Romania promite: Doar...
Citeste si: Telekom Romania: Doar 10 secunde timp de asteptare in call center

Castigatorii vor fi anuntati pe 21 noiembrie 2013, pe www.burselecosmote.ro.

Candidatii eligibili sunt tineri cu varsta maxima de 25 de ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de cariera, care au absolvit liceul in 2012 sau 2013 si care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2013.

Membrii juriului sunt: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienta in media de peste 15 ani, Mihaela Perianu, fondator si managing partner la Aims Human Capital, Mihai Popa-Radu, managing partner al companiei Seeds for Success, Sorin Psatta, integrated communication director la Graffiti BBDO Romania si lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Catalina Tarabuta, acting head of technology, Ccstomer Care and Operational Office al Cosmote Romania cu o experienta de peste 6 ani in recrutare.

Dosarele de inscriere se trimit prin posta, pana la data de 15 octombrie 2013, pe adresa Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, in atentia Departamentului Corporate Communications, Splaiul Independentei nr. 319G, SEMA Parc, Cladirea Atrium House, etaj 1, Sector 6, Bucuresti sau pe e-mail la info@burselecosmote.ro, pana pe 15 octombrie 2013, ora 18.00.

Romtelecom si Cosmote,...
Citeste si: Veniturile Cosmote au scazut cu 2,6% la noua luni

Sursa foto: Cosmote Romania