(P) WU Executive Academy ofera burse partiale de pana la 10.000 euro

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business - cea mai mare universitate de afaceri din Europa, incurajeaza si sprijina antreprenorii si managerii din IMM-uri romani si straini, oferindu-le burse partiale de pana la 10.000 de euro pentru programul part-time Executive MBA, pana la sfarsitul lunii octombrie. Valoarea bursei va fi scazuta din suma totala a programului educational, care este de 35.000 de euro.

“Ultimele date privind antreprenoriatul in Romania arata ca peste 25% dintre romani au intentii de a-si deschide o afacere. Pentru ca initiativele antreprenoriale ale romanilor ne bucura si rezoneaza cu componenta programului de Executive MBA oferit de noi pe piata locala (care se axeaza pe partea practica a unei afaceri), vrem sa incurajam intreprinzatorii sa se alature grupei de studenti din acest an. Suntem de parere ca, pe langa spiritul antreprenorial, un business prinde contur daca fondatorul detine cunostintele si abilitatile caracteristice unui antreprenor de succes, iar cu acestea vor absolvi studentii nostri programul de EMBA”, a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Programul de Executive MBA s-a clasat pe primul loc in TOP MBA al Ziarului Financiar la standardul de internationalitate, singurul clasament de acest gen din Romania. Rezultatul sustine principalele avantaje pe care programul reuseste sa le ofere pe piata, precum: expertiza unei echipe de profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale: Thunderbird School of Global Management, Carlson School of Management, University of South Carolina, ocazia de a discuta in cadrul modulelor studii de caz exclusive, doua rezidentiate internationale (in Austria si USA) si tehnici moderne de predare, adaptate la cele mai noi schimbari din mediul de afaceri si tehnologic.

Valoarea bursei acordata fiecarui student va fi stabilita in functie de calitatea aplicatiilor depuse de candidati si va fi evaluata de o comisie alcatuita din profesori care predau in cadrul programului.

Programul de Executive MBA se adreseaza managerilor si antreprenorilor romani si straini din domenii variate cu o experienta de minim 5 ani in management, cu un background profesional vast, care doresc sa adauge si sa impartaseasca din cunostintele lor echipei in care vor lucra.

Cursurile incep pe 14 noiembrie 2013 si se desfasoara pe parcursul a 14 luni, fiind structurate in 12 module care au loc in Bucuresti, in regim part-time, si doua rezidentiate de cate o saptamana fiecare, in USA si Austria, astfel incat activitatea profesionala a studentilor sa se desfasoare in mod normal.

Inscrierea pentru obtinerea burselor consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat.

WU Executive Academy, unul dintre furnizorii principali de educatie in domeniul economic din Europa Centrala si de Est, este parte din Vienna University of Economics and Business (WU) - universitate acreditata EQUIS, in timp ce programul part time de Executive MBA este acreditat de catre AMBA (Association of MBAs) si este prezent pe piata romaneasca din 2006. Programul a fost absolvit pana in prezent de 139 de studenti, majoritatea in functii de management sau antreprenori.

Setari Cookie-uri