eBay a äfuratö un executiv de la gigantul Apple. Unde vrea sa ajunga retailerul online

Compania de comert online eBay l-a adus in echipa pe executivul pe e-commerce de la gigantul Apple. RJ Pittman este acum vicepresedinte senior si chief product officer la retailerul online, scrie USAToday.

Pittman, care si-a updatat deja profilul de pe LinkedIn cu noua functie, va trebui sa creeze un nou grup de produse pentru companie pe care sa-l extinda la nivel global. Din noua sa pozitie, Pittman va conduce departamentul de strategie si dezvoltare a produselor pe pietele eBay, supraveghind o echipa de peste 1.000 de angajati.

eBay are de gand sa-si extinda afacerea si sa intre pe piete externe, printre care Rusia, Brazilia si India. „Am atras un lider de clasa mondiala pentru urmatoarea faza de dezvoltare”, a declarat presedintele companiei, Devin Wenig. „Acesta este pasul potrivit pentru a extinde pe zona de mobile si pentru a produce noi experiente de produs intre cumparatori si vanzatori”, a completat Wenig.

Angajarea lui Pittman inseamna pentru eBay patrunderea pe piata internationala, unde compania se asteapta la o dezvoltare masiva in urmatorii ani. „Unul dintre lucrurile pe care ne-am straduit sa le facem la Apple a fost sa cream cea mai buna experienta pentru fiecare client din orice tara, in orice limba si orice moneda”, a sustinut Pittman.

El a spus ca a plecat de la gigantul IT pentru ca eBay domina zona de e-commerce, in care el are experienta necesara.

Citeste si:
Colet─âria.ro vrea s─â î╚Öi dubleze num─ârul de angaja╚Ťi în 2021
Coletăria.ro vrea să își...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Cariere »Setari Cookie-uri