18 Noiembrie 2013

Top On The Move: GSK, Hochland si Dacia anunta schimbari de top



Companiile nu s-au speriat de vremea rea si au anuntat schimbari importante in management. Wall-Street.ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Gras Savoye a recrutat un nou director general, cu 10 ani de experienta

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a avizat recent preluarea de catre Anca Roscaneanu (foto) a functiei de director general al Gras Savoye Romania, companie de brokeraj in asigurari aflata pe locul 11 in clasamentul societatilor pe 2012.

Anca Roscaneanu s-a alaturat companiei in luna iulie a acestui an avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand specializare in managementul afacerilor si a urmat numeroase programe de pregatire in domeniul asigurarilor.

Gras Savoye Romania este jucator de top pe segmentul de clienti corporate si gestioneaza in prezent riscurile pentru peste 300 de companii, atat clienti locali cat si internationali.


Sergiu Mititelu preda stafeta dupa 7 ani la conducerea Hochland Romania

Producatorul de branzeturi Hochland Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de lactate, are incepand cu 1 noiembrie un nou director general, anunta compania.

Sergiu Mititelu, cel care a condus operatiunile locale ale Hochland in ultimii sapte ani, va coordona un proiect international in cadrul grupului Hochland SE. Locul sau va fi luat de Sorin Timis, care a ocupat anterior pozitia de director general adjunct si director de vanzari.

Mititelu are o experienta de 14 ani in filiala din Romania a grupului Hochland, unde a ocupat mai intai functia de director de marketing si vanzari, iar din iunie 2006 pe cea de director general. A urmat numeroase cursuri si traininguri de marketing, management si leadership, iar in perioada 2000-2002 a absolvit cursurile unui program Executive MBA Asebuss.


Benevo aduce inca un manager cu state vechi in echipa: isi ia CFO de la GTC

Aviram Mor, directorul financiar al GTC Romania, se alatura echipei de management a fondului de investitii canadian Benevo ca vicepresendinte si director financiar, potrivit unui anunt al companiei.

Aviram Mor a lucrat mai mult de 15 ani in real estate, iar in ultimii 7 ani a ocupat pozitia de CFO in cadrul GTC in Romania si alte tari din regiune.

Benevo si-a consolidat in acest an echipa de management, Blake Horsley, fostul sef al departamentului de investitii al Colliers sau Ergun Ergen, fost manager al Anchor Group, alaturandu-se companiei, care isi extinde activitatea atat in Romania cat si pe alte piete emergente.


GSK are un nou GM pentru divizia de Consumer Healthcare

Helen Tomlinson, 36 de ani, a preluat functia de general manager pentru Romania si tarile Adriatice, cu sediul in Bucuresti.

Predecesorul sau, Victor Geus, a fost numit pe o functie similara in Canada.

Ea este responsabila de dezvoltarea operatiunilor desfasurate de companie in Romania si in celelalte patru tari din grup. In total, Helen Tomlinson coordoneaza activitati ce ajung la o valoare de 44 milioane de euro si o echipa formata din 100 de oameni.


Schimbare de CEO la Dacia din ianuarie: cine ii ia locul lui Jerome Olive

Nicolas Maure va fi de la 1 ianuarie noul director general al Dacia - Renault Romania, inlocuindu-l pe Jérôme Olive, care va deveni director industrial al Renault pentru Regiunea Europa.

Nicolas Maure va prelua, de asemenea, si postul director industrial al Renault pentru regiunea Euromed-Africa.

Nascut pe 22 aprilie 1960, Nicolas Maure este inginer, absolvent al Ecole Centrale de Paris (ECP) si titular al unui MBA la Institut Européen d’Administration des Affaires (INSEAD).




Citeste si