9 Decembrie 2013

Top On The Move: Ultimele schimbari de management de pe final de an



Se pare ca majoritatea companiilor se pregatesc de vacanta deja, iar acest lucru reiese din numarul redus de schimbari de management anuntate in aceasta perioada. Wall-Street.ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Carrefour Romania a facut schimbari la conducerea operatiunilor locale

Operatiunile locale ale grupului francez Carrefour sunt conduse din 19 noiembrie de Jean Baptiste Dernoncourt, fost director financiar al Carrefour Romania. El vine in locul lui Melchior de Polignac.

Lavinay, directorul executiv pentru Europa de Nord, se arata intr-un comunicat al retailerului francez. Melchior de Polignac a plecat de la conducerea Carrefour Romania in urma cu cateva luni.

Retailerul francez Carrefour opereaza in Romania patru formate de magazine, cu un total de 154 de unitati - 25 de hipermarketuri, 75 de supermarketuri Market, 53 magazine de proximitate Express si un site de comert online.


Un fost comandant adjunct al Aeroportului Baneasa este noul director general al Aeroportului Sibiu

Un fost comandant adjunct al Aeroportului Baneasa, Victor Harabagiu, care a ocupat functia respectiva pana in 2006, este noul director general al Aeroportului din Sibiu, in urma unui concurs.

Potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul Aeroportului Sibiu - aflat in subordinea Consiliului Judetean, procedura de selectie a noii echipe manageriale s-a incheiat, pentru functia de director general fiind admis Victor Harabagiu, care a obtinut, in urma probelor de concurs, un punctaj de 80,31.

Consilierul pe probleme de comunicare al presedintelui Consiliului Judetean Sibiu, Radu Nechit, a declarat, vineri, ca noul director general al Aeroportului Sibiu este inginer de aviatie, are 35 de ani si, pana in anul 2006, a fost comandant adjunct al Aeroportului Baneasa, ulterior lucrand in mediul privat.


Danone are un nou director comercial

Roxana Tisaianu a preluat din decembrie functia de director comercial al Danone Romania, respectiv de director de dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice.

Ea va raporta catre Dieter Schulz, director general Danone Europa de Sud Est.

Adrian Pascu, care a ocupat pana in prezent pozitia de director comercial Romania si director de dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice, preia pozitia de director vanzari pentru divizia Moscova din Rusia, tot in cadrul grupului Danone.


Radu Craciun preia functia de economist sef la BCR

Radu Craciun va ocupa, incepand cu luna februarie 2014, pozitia de Director de Cercetare si Economist Sef al Bancii Comerciale Romane (BCR), urmand a coordona activitatea de analiza macroeconomica si a pietelor de capital, in cadrul Grupului BCR.

Printre cele mai importante aspecte din parcursul profesional al lui Radu Craciun se numara: consultant in management si decizii strategice in cadrul Roland Berger Strategy Consultants; analiza si cercetare piata de capital (Romania, Ungaria) in cadrul ABN Amro Securities; analiza macro, piata valutara, obligatiuni (Romania, Bulgaria, Kazahstan) in cadrul ABN Amro Bank in calitate de Director de cercetare; gestionarea portofoliului global de investitii in cadrul Eureko Pensii in calitate de director de investitii si, ulterior, director adjunct; membru fondator al Asociatiei Analistilor Financiar Bancari din Romania (AAFBR); membru al Consiliului director al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR).




Citeste si