Iti urasti locul de munca? Iadul profesional in care traiesti vine si cu unele avantaje

Un loc de munca este, in mod obisnuit, un lucru pe care trebuie sa-l faci, nu ceva de care ajungi sa te si indragostesti. Surprinzator, un serviciu la care te duci in fiecare zi cu inima grea ar putea reprezenta o provocare din care ai putea sa inveti lucruri importante despre propria persoana, considera un consilier specializat in dezvoltare personala.

Din diverse motive, multi angajati ajung sa se complaca in aceasta situatie nefericita, desi un loc de munca pe care il faci fara pic de chef iti submineaza, in timp, nu doar performantele profesionale, pentru ca ajungi sa te plafonezi extrem de repede, dar sapa si la temelia increderii in fortele proprii, cu afectare directa a stimei de sine.

Consilierul in dezvoltare personala Steve Erray a explicat pentru Business Insider cum poti trage foloase de pe urma unui job care iti displace, in loc sa te pedepsti constant gandind ca nu esti in stare sa descoperi locul de munca ideal, mai ales ca, de cele mai multe ori, oamenii nici nu prea stiu exact ce ar presupune un astfel de serviciu.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Ce să faci când te muți temporar în altă țară
Ce să faci când te muți...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri