22 Ianuarie 2014

Career Advice: ce joburi iti poti adjudeca ACUM daca vorbesti o limba straina rara



O limba straina rara iti poate asigura un loc de munca. Wall-Street.ro iti prezinta joburile pentru care poti aplica ACUM daca vorbesti coreana, japoneza, rusa sau turca, potrivit datelor furnizate de eJobs.ro.

Asistent telemarketing

Cunoscatorii de norvegiana si engleza pot lucra ca asistenti telemarketing in cadrul departamentului de vanzari.

Experienta prealabila in activitati de call center sau marketing nu este neaparat necesara, dar poate constitui un avantaj pentru candidatii interesati. Una dintre cerintele postului este aceea de a intelege conceptele de business si tehnologia.

Intre atributiile acestei pozitii se numara realizarea de apeluri catre clienti potentiali.


Reprezentant servicii clienti

Vorbitorii de limba japoneza sau coreana pot lucra ca Support Representatives pentru branduri cunoscute din industria jocurilor si divertismentului.

Angajatorii nu solicita experienta prealabilã. Mai mult decat atat, angajatii beneficiaza de training platit pentru a se perfectiona in activitatea de serviciu client.


Ghid turistic

Daca esti bun cunoscator al limbilor germana, olandeza sau poloneza si esti o persoana flexibila, activa, politicoasa si consecventa, poti lucra pentru un salariu intre 800 si 1.800 de euro brut/luna ca ghid turistic.

Mai mult, poti beneficia de pregatire gratuita ca ghid national de turism, in cadrul unei institutii acreditate.


Specialisti suport tehnic

Cei care cunosc limbile turca si engleza, pot lucra ca Technical Support Specialist pentru companii care activeaza in industriile jocurilor si divertismentului, tehnologiei si comunicatiilor, precum si turismului.

Pentru aceasta pozitie nu este necesara experienta prealabila, compania asigurand training platit pentru toti angajatii. Trainigul este asigurat de compania angajatoare.


Moderator continut Web

Cunoscatorii limbii engleze si a uneia dintre limbile rusa, italiana, franceza, portugheza, poloneza sau greaca, pot lucra ca Web Content Moderator pentru companii in industriile jocurilor si divertismentului, tehnologiei si comunicatiilor, dar si turismului.

Trainigul este asigurat de compania angajatoare.




Citeste si