Avocata Mona Musat isi deschide scoala privata in Bucuresti

Avocata Mona Musat, managing partner al firmei de avocatura Musat & Asociatii, deschide o scoala privata, care se adreseaza claselor primare si de gimnaziu, printr-o investitie de 2,5 milioane de euro.

Scoala Aletheea, amplasata in zona Baneasa din Capitala, isi va deschide portile in aceasta toamna.

Unitatea dispune de 20 de sali de curs, sala de muzica, de teatru, sala IT, laboratoare de istorie, fizica, chimie, geografie, biologie si limbi straine, o biblioteca, o sala de sport multifunctionala, un cabinet medical si o cantina.

De asemenea, scoala este dotata cu un teren de baschet si de fotbal exterior, spatii de joaca si de recreere, dar si o parcare amenajata.

Scoala Aletheea isi propune sa ofere o alternativa parintilor care isi doresc pentru copiii lor o educatie la standarde inalte.

Citeste si:
(P) British School of Bucharest organizează în premieră VIRTUAL...
(P) British School of...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

“Este o bucurie pentru mine sa pot oferi parintilor o alternativa la sistemul educational existent. Pentru ca deja am inceput inscrierile, am pregatit pentru copii o oferta educationala personalizata, o baza materiala moderna, spatii de educatie si de relaxare generoase, dar mai ales cadre didactice cu experienta nationala si internationala. Totul este pus la dispozitia copiilor pentru a-i ajuta sa devina performanti”, a mentionat Mona Musat, fondatorul si finantatorul Scolii Aletheea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri