Patru studenti romani vor reprezenta Romania la o competitie internationala de antreprenoriat

Patru studenti ai Academiei de Studii Economice Bucuresti au castigat prima editie a concursului national KPMG International Case Competition si vor reprezenta Romania la etapa internationala a competitie, care va avea loc in luna aprilie in Sao Paolo, Brazilia.

Tinerii Rares Popescu, Maria Popescu, Andreea Orindaru si Radu Ciobanu vor avea oportunitatea de a-si testa si imbogati cunostiintele si spiritul antreprenorial in cadrul unei competitii de mare amploare ce a atras anul acesta aproximativ 14.800 de studenti din 400 universitati si 23 de tari.

KPMG International Case Competition este o competitie de mare anvergura, care permite unor tineri ambitiosi si cu rezultate exceptionale sa-si puna la bataie creativitatea si cunostintele pentru dezvoltarea unor solutii fiabile la probleme reale cu care se confrunta mediul de afaceri. Aceasta competitie are menirea de a-i scoate pe potentialii viitori leaderi din zona lor de confort, de a-i introduce in lumea complexa si dinamica a mediului de afaceri, ajutandu-i astfel sa-si maximizeze potentialul.

„Consideram KICC o modalitate unica pentru studenti de a se expune lumii reale a afacerilor, intrucat ofera perspective pe care putini au sansa de a le explora pe parcursul studentiei. KPMG International Case Competition incurajeaza creativitatea si spiritul de echipa, premiaza originalitatea, dezvolta abilitatile si stimuleaza atat spiritul antreprenorial, cat si pe cel competitiv”, a declarat Ada Palea, director people, performance & culture al KPMG Romania.

KPMG este reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Grupul isi desfasoara activitatea in 155 de tari si are 155.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Societatile independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative ('KPMG International'), o entitate elvetiana. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare.

Citeste si:
Cum poți fi aproape de consumatorii tăi și să le oferi informații...
Business pe timp de criză:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul a sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent, compania are un numar de 700 de angajati si parteneri, atat cetateni romani, cat si straini.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri