3 Martie 2014

Top On The Move: cele mai "proaspete" schimbari de manageri



Dupa o serie de schimbari importante la inceput de an, finalul de iarna nu se arata atat de activ in ceea ce priveste recrutarile de manageri. WALL-STREET.RO iti prezinta cele mai importante miscari in management efectuate de companii in ultima perioada.

Ileana Nicolae preia operatiunile Sika in 18 tari din regiune

Sika Romania, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice de constructii, l-a numit pe Laurentiu Stefanescu in functia de director general incepand cu 1 martie 2014.

Acesta va prelua conducerea companiei dupa ce Ileana Nicolae, director general Sika Romania timp de 12 ani, a fost promovata in functia de manager pentru Europa de Est si va coordona activitatea din 18 tari.

Din aceasta pozitie, Laurentiu Stefanescu (foto stanga) se va ocupa de implementarea strategiei companiei care sa asigure in continuare succesul Sika Romania pe plan local si va raporta direct Ilenei Nicolae.


Violeta Ciurel a fost desemnata CEO al AXA Insurance Portugalia

Numirea Violetei Ciurel ca CEO al AXA Insurance Portugalia isi va produce efectul la finalizarea procesului actual de tranzitie a AXA Romania, achizitionata recent de asiguratorul local, Astra Asigurari. Ea ii va urma in functie lui Joao Leandro, care va ocupa functia de CEO al noii entitati AXA ce urmeaza a fi lansata ȋn Brazilia.

Violeta Ciurel, actualul CEO al AXA Romania are o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar si al asigurarilor, perioada in care a si oferit consultanta pentru nenumarate companii si institutii internationale, fiind de asemenea profesor universitar si autor al 11 carti si peste 300 de articole in domeniul economic si de business.

Intre 2000 si 2004, Violeta Ciurel a fost CEO Life Insurance si director executiv in cadrul ING. Incepand cu 2004 s-a mutat in Amsterdam unde a detinut mai multe pozitii cu responsabilitati globale si regionale in Grupul ING.


Adrian Nicolaescu lasa marketingul Caroli pentru Mega Image

Adrian Nicolaescu, cel care a condus timp de sase ani functia de director de marketing al Caroli Foods Group, ocupa incepand cu aceasta luna o pozitie similara in cadrul retailerului Mega Image.

Functia de director de marketing a fost nou creata in cadrul Mega Image, Nicolaescu urmand sa fie responsabil de implementarea strategiilor de marketing si comunicare ale companiei.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare, Adrian Nicolaescu a ocupat in ultimii sase ani functia de director executiv de marketing in cadrul Caroli Foods Group, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mezelurilor din Romania.


Stefan Slavnicu devine director tehnic al Orange

Stefan Slavnicu (36 de ani) este din februarie noul director tehnic al Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, el inlocuind-o pe Madalina Suceveanu, cea care a parasit compania in toamna anului trecut pentru o functie internationala.

El va avea ca obiective asigurarea implementarii corecte a strategiilor si politicilor tehnice, asigurand calitatea retelei si sustinand strategia generala a companiei.

Slavnicu lucreaza de 14 ani in cadrul operatorului, el avansand de la functia de specialist in retea la cea de manager de extindere a retelei in 2011.


Mircea Alex Dascalu, noul director executiv la Camera de Comert Romano-Olandeza

Mircea Alex Dascalu a fost numit in functia de director executiv al Camerei de Comert Romano-Olandeza, organizatie care va avea si un nou director de comunicare- pe Anna Heijker.


Cansu Derintuna va conduce magazinele Praktiker

Noul proprietar al magazinelor de bricolaj Praktiker l-a adus la conducerea operatiunilor pe Cansu Derintuna, fost director de achizitii in cadrul Praktiker Romania, au declarat surse din piata de profil.




Citeste si