Thomsons Online Benefits a angajat peste 30 de oameni in 2013

Thomsons Online Benefits, furnizor de software pentru pachete de beneficii acordate angajatilor, si-a dublat numarul de angajati din Cluj, pana la 70 de persoane la finalul lui 2013.

De asemenea, compania isi propune mentinerea acestei tendinte si in 2014, dorind sa dubleze din nou echipa Thomsons pana la finalul anului.

Compania britanica Thomsons Online Benefits a intrat pe piata locala in 2012, iar un an mai tarziu anunta ca intentioneaza sa aduca 100 de oameni noi in companie intr-un interval de trei ani.

Furnizorul de software pentru pachete de beneficii a inaugurat in iulie 2013 un centru global de pregatire in Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 450.000 de lire sterline (521.500 de euro).

„Dupa decizia de a realiza o investitie majora la Cluj, ne-am concentrat pe dezvoltarea si perfectionarea echipei noastre, iar rezultatele acestor investitii incep deja sa fie vizibile”, a declarat Michael Whitfield, CEO al Thomsons.

Citeste si:
Studiu: Ce decizii au luat companiile cu privire la salariile...
Studiu: Ce decizii au luat...

Cu filiale in Londra, Cluj-Napoca, Singapore si Silicon Valley, Thomsons Online Benefits este o companie britanica care furnizeaza software pachete de beneficii pentru angajati, astfel incat organizatiile globale sa isi mareasca investitiile in programe de pensii si beneficii, printr-un echilibru intre serviciile de consultanta, tehnologie si comunicare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Sediu nou si echipa marita pentru producatorul de pungi vid din Iasi
Setari Cookie-uri