De asemenea, compania isi propune mentinerea acestei tendinte si in 2014, dorind sa dubleze din nou echipa Thomsons pana la finalul anului.

Compania britanica Thomsons Online Benefits a intrat pe piata locala in 2012, iar un an mai tarziu anunta ca intentioneaza sa aduca 100 de oameni noi in companie intr-un interval de trei ani.

Furnizorul de software pentru pachete de beneficii a inaugurat in iulie 2013 un centru global de pregatire in Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 450.000 de lire sterline (521.500 de euro).

Citeste si:

„Dupa decizia de a realiza o investitie majora la Cluj, ne-am concentrat pe dezvoltarea si perfectionarea echipei noastre, iar rezultatele acestor investitii incep deja sa fie vizibile”, a declarat Michael Whitfield, CEO al Thomsons.

Cu filiale in Londra, Cluj-Napoca, Singapore si Silicon Valley, Thomsons Online Benefits este o companie britanica care furnizeaza software pachete de beneficii pentru angajati, astfel incat organizatiile globale sa isi mareasca investitiile in programe de pensii si beneficii, printr-un echilibru intre serviciile de consultanta, tehnologie si comunicare.