9 Aprilie 2014

Career Advice - Locuri de munca pentru tine: unde poti sa te angajezi ACUM, in Bucuresti sau in alte orase



Unele dintre marile companii din Romania, dupa cifra de afaceri, fac angajari atat in Bucuresti, cat si in alte orase de pe teritoriul tarii. Asa ca, actualizeaza-ti CV-ul si intra in cursa pentru un job la o multinationala. WALL-STREET.RO iti arata ce posturi pun la bataie Orange, Vodafone, BCR si alte companii mari care cauta noi membri in echipa.

1. Orange Romania

Orange Romania, cu o cifra de afaceri de aproape 4,2 miliarde lei in 2013 si un numar de clienti care a depasit 10 milioane, are patru posturi de Reprezentant Vanzari in Bucuresti, Alba-Iulia, Ploiesti si Baia Mare, pentru care sunt necesare cel putin studii liceale finalizate sau studii superioare in curs, experienta de minimum 1 an in vanzari sau domenii conexe ca relatii cu clientii sau merchandising si limba engleza vorbita fluent.

Tot la Orange gasiti si 10 posturi de Custom Care Representative, 3 posturi de Service Processing Executive si un post de Replenishment Specialist, disponibile in Bucuresti. Compania face angajari si in alte orase din tara. Astfel, sunt cautati un Shop Manager in Ploiesti, un Customer Care Representative in Cluj-Napoca, un Cash Collection Representative in Ploiesti, trei Prepay Sales Representative in Bacau si Suceava si trei Business Development Executive in Brasov, Ploiesti si Timisoara, potrivit ejobs.ro.

Sursa foto: Barbat care vorbeste la telefon/Shutterstock.com


2. Vodafone Romania

Vodafone, al doilea operator telecom din tara cu o cifra de afaceri de 3,45 miliarde lei anul trecut, are disponibile 104 posturi in cadrul grupului si la partenerii companiei. Cele mai multe locuri de munca (21) sunt pentru postul de Collection Officer, in regim part-time, potrivit pentru studenti sau persoanele care isi cauta un al doilea job. Posturile sunt disponibile in Bucuresti, iar pentru a va angaja aveti trebuie sa aveti abilitati de negociere, putere de convingere, abilitati de comunicare interpersonala si sa cunoaste limba engleza la nivel conversational.

Alte zeci de joburi in cadrul Vodafone sunt valabile pentru functia de Reprezentant Relatii Clienti sau Consultant Vanzari, in Bucuresti, Oradea, Bacau, Braila, Constanta, Sibiu, Buftea, Galati, Pitesti, Ploiesti, Arad, Deva, Resita, Timisoara, Craiova si Brasov, potrivit anunturilor ejobs.ro.

Sursa foto: Femeie care se bucura/Shutterstock.com


3. BCR

BCR, cea mai mare banca din Romania, care a incheiat anul trecut cu un profit in jur 360 -370 de milioane lei, cauta un Manager Vanzari pentru Directia Carduri, in Bucuresti. Pentru acest post sunt cerute studii superioare economice de lunga durata si experienta de 1 an in domeniu.

Tot in Capitala, BCR are disponibile posturile de Expert Contabil, Specialist reposesie bunuri, Analist financiar, consilieri clienti (inclusiv in regim part-time si in alte orase) si un Expert IT (4 ani experienta, din care 3 ani in domeniul bancar), potrivit ejobs.ro.

Sursa foto: Manager vanzari/Shutterstock.com


4. Renault Romania

Group Renault Romania, cu o cifra de afaceri de 3,92 miliarde de euro in 2013, are 9 posturi disponibile in Bucuresti si doua in Mioveni. Pentru Capitala, Renault cauta un Senior Recruiter (cel putin 3 ani experienta din HR), un Inginer electric/electronic/mecanic, un Conceptor Diagnostic, Project Engineer (min. 2 ani experienta), un Inginer proiectant mase plastice (min. 2 ani experienta), un Conceptor Cablaj (min. 2 ani experienta), un Pilot Dezvoltare Electronica (2-3 ani experienta), un Analist pret (min. 3 ani experienta) si un Graphic Designer (entry level-3 ani experienta).

Pentru Mioveni, compania angajeaza un Auditor Senior disponibil pentru deplasari (min. 3 ani experienta) si un Asistent Cumparaturi entry-level cu studii superioare tehnice sau economice. Majoritatea joburilor la Renault necesita cunoasterea limbilor franceza si engleza la un nivel avansat, potrivit anunturilor ejobs.ro.

Sursa foto: Proiectant masini/Shutterstock.com


5. RCS&RDS

Cu o cifra de afaceri de peste 2 miliarde de lei in 2012, RCS&RDS, operator de servicii de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa are 4 posturi disponibile in Bucuresti, de la Java Web Developer (3 posturi disponibile/entry-level-3 ani experienta), la PHP Web Developer (min. 2 ani experienta), Dezvoltator aplicatii pe mobil (student, entry-level) la Operator call center limba spaniola (student, entry-level, post valabil si in Brasov).

RCS&RDS mai cauta un Director punct de lucru in Alexandria, cu studii superioare in Economie, Comert sau Marketing, 3 ani de zile experienta in coordonarea unei echipe, minimum 2 ani experienta in IT&C si in vanzari, cunoasterea limbii engleze si permis auto categoria B, potrivit ejobs.ro.

Sursa foto: Lucrator in telecom/Shutterstock.com


6. Romtelecom

Romtelecom, care a incheiat 2012 cu o cifra de afaceri de 620 milioane de euro, vrea sa angajeje 76 de oameni, cei mai multi pe posturi de vanzari. Asa ca vreti sa castigati un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat, puteti aplica la unul dintre cele 20 de posturi de Agent vanzari, disponibile in intreaga tara. Ai nevoie doar de studii medii si abilitati de comunicare. Transportul pe teren este asigurat de companie.

Romtelecom a dat anunt si pentru cei care vor sa fie Manageri de proiect sau Team leaderi. Compania are un post liber pentru prima functie si 10 posturi libere pentru a doua functie. Un Manager de produs cu studii in Marketing si experienta pe un post similar intr-o companie telecom este dorit in Bucuresti, unde mai sunt libere si posturile de Arhitect Solutii IT, Analist Programator si 10 posturi de Operator Telesales.

In tara, Romtelecom angajeaza in Deva un Reprezentant magazin cu studii medii si 1 an experienta in relatia cu clientii, care sa promoveze si sa vanda serviciile si produsele companiei, potrivit ejobs.ro.

Sursa foto: Team leader care prezinta idei/Shutterstock.com


7. Enel

Si compania Enel angajeaza, iar cele mai multe joburi sunt in afara Bucurestiului. Astfel, pentru Constanta, compania cauta un Inginer/Economist GBS cu peste 3 ani experienta, permis de conducere categoria B, bune abilitati de comunicare si rezistenta la stres, 7 oameni pe postul de Electrician Exploatare tot cu peste 3 ani experienta si permis de conducere categoria B si 9 electricieni inalta tensiune (si pentru Slobozia, Medgidia si Tulcea).

Pentru Bucuresti, Enel are disponibil un post de Office Assistant pentru departamentul Legal, care necesita cunoasterea limbii italiene si engleze si detinerea permisului auto categoria B. Postul este destinat persoanelor cu pana la 3 ani experienta, potrivit ejobs.ro.

Sursa foto: Ingineri/Shutterstock.com




Citeste si