Timpul este pentru anumite persoane una dintre cele mai pret comoditati, iar, pentru a economisi cat mai mult timp, sunt dispuse sa plateasca pentru anumite servicii pe care le considera mult prea time consuming. Iata o oportunitate de business pe care nu ar trebui sa o ratati.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Probabil va intrebati despre ce tip de afacere este vorba. Raspunsul este simplu: concierge. Termenul provine de la expresia de origine fanceza „Comte Des Cierge”, care definea ocupatia slujitorului din Evul Mediu. Acesta avea grija de nobilii care soseau la castelul stapanului si trebuia sa fie atent ca oaspetii sa aiba parte de tot ce isi doresc si sa nu le lipseasca nimic pe perioada vizitei. Si acum, ca si atunci, un concierge trebuie sa stea la dispozitia clientilor si sa le ofere absolut tot ce isi doresc, atata timp cat cerintele lor nu contravin in niciun fel eticii, moralitatii sau legalitatii.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Citeste si:
PwC: Toate prognozele pentru Romania indica o incetinire a economiei
PwC: Toate prognozele pentru...
Sursa foto: Ceas/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
De ce sa ignori pensia publica si sa cauti venituri alternative