26 Mai 2014

Career Advice: pozitiile pe care te poti angaja ACUM daca vrei sa lucrezi in agricultura



Agricultura, domeniul in care lucreaza oficial circa 170.000 de romani, pune la dispozitie in aceasta perioada o multime de locuri de munca pentru cei aflati in cautarea unui job. WALL-STREET.RO iti prezinta cateva variante de pozitii in care te poti angaja imediat, potrivit datelor site-ului de recrutare eJobs.ro

Tractorist

Candidatii la aceasta pozitie trebuie sa poate realiza lucrari agricole de pregatire a solului, insamantarea, plantarea, cultivarea si recoltarea culturilor de camp.

Intre cerintele postului se numara:
- carnet de conducere (cel putin categoria B);
- experinta in operarea utilajelor moderne de balotat paie (tip Krone, Superchaser);
- disponibilitate de a lucra peste program si aptitudini tehnice.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Sursa foto: Tractor pe camp, Shutterstock


Inginer Agronom

Candidatul la aceasta pozitie trebuie sa aiba experienta ca inginer agronom in cadrul unei exploatari agricole, cunostinte solide in domeniul agronomic, experienta in coordonarea personalului din ferma agricola, precum si spirit de initiativa si capacitate decizionala.

Intre responsabilitati se numara coordonarea activitatilor din domeniul agricol, de cultivare/recoltare pe zona alocata: coordonare mecanizatori, supraveghere culturi.

Foto: inginer agronom, Shutterstock


Specialist horticultura

Intre cerintele pentru acest post se numara absolvirea facultatii de horticultura sau a liceului agricol, specializarea horticultura, experienta cel putin trei ani in lucrul cu pesticidele si permis categoria B.

Persoana angajata va fi responsabila cu aprovizionarea fitofarmaciei, comertul cu amanuntul al inputurilor pentru horticultura, organizarea si supravegherea loturilor experimentale.

Foto: Horticultura, Shutterstock


Culegator de capsuni si zmeura

O ferma specializata in productia de fructe angajeaza 50 de persoane "motivate si harnice" pentru cules de capsuni si zmeura.

Foto: culegatoare zmeura, Shutterstock


Inginer pomicol

Candidatii la aceasta functie trebuie sa aiba studii superioare de agronomie si experienta de minim cinci ani pe un post similar.

Intre responsabilitatile postului se numara coordonarea activitatilor specifice unei ferme pomicole, executarea lucrarilor de intretinere, aplicarea tehnologiei de lucru pentru fiecare specie de pomi in parte.

Foto: Om in livada, Shutterstock




Citeste si