Iti doresti aceasta slujba, e ideala in acest punct al carierei tale, dar cum afli daca te vei simti in largul tau la noul tau loc de munca? Iata cateva intrebari pe care le poti pune la interviu pentru a afla daca viitorul tau mediu profesional e toxic sau nu.

Afla miercuri, 28 mai, cele mai noi tendinte din HR in cadrul conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro.

Petrecem opt ore pe zi la locul de munca. Toate studiile demonstreaza ca angajatii fericiti sunt totodata angajati productivi. Insa, cum toate companiile reduc costuri si incearca sa se mentina in contextul in care e din ce in ce mai costisitor sa faci afaceri, unele medii profesionale s-au transformat in culturi toxice, care iti transforma existenta de zi cu zi de la birou in iadul pe pamant. Site-ulpayscale.com a realizat o lista de trei intrebari care te ajuta sa identifici un mediu de lucru toxic inca din faza interviului:

1. Cum a devenit disponibil acest loc de munca?

Afla cat timp a lucrat pentru companie predecesorul tau si, daca se poate, de ce a parasit compania. Fii foarte atent la vechimea angajatilor din firma. O companie la care angajatii raman o perioada lunga de timp are sanse mari sa fie un loc de munca agreabil. O firma care isi tot pierde angajatii si trebuie sa-i tot inlocuiasca are sanse mari sa fie toxica.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Sursa foto: Angajat care primeste vesti rele/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri