Iti doresti aceasta slujba, e ideala in acest punct al carierei tale, dar cum afli daca te vei simti in largul tau la noul tau loc de munca? Iata cateva intrebari pe care le poti pune la interviu pentru a afla daca viitorul tau mediu profesional e toxic sau nu.

Afla miercuri, 28 mai, cele mai noi tendinte din HR in cadrul conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro.

Petrecem opt ore pe zi la locul de munca. Toate studiile demonstreaza ca angajatii fericiti sunt totodata angajati productivi. Insa, cum toate companiile reduc costuri si incearca sa se mentina in contextul in care e din ce in ce mai costisitor sa faci afaceri, unele medii profesionale s-au transformat in culturi toxice, care iti transforma existenta de zi cu zi de la birou in iadul pe pamant. Site-ulpayscale.com a realizat o lista de trei intrebari care te ajuta sa identifici un mediu de lucru toxic inca din faza interviului:

1. Cum a devenit disponibil acest loc de munca?

Afla cat timp a lucrat pentru companie predecesorul tau si, daca se poate, de ce a parasit compania. Fii foarte atent la vechimea angajatilor din firma. O companie la care angajatii raman o perioada lunga de timp are sanse mari sa fie un loc de munca agreabil. O firma care isi tot pierde angajatii si trebuie sa-i tot inlocuiasca are sanse mari sa fie toxica.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Citeste si:
Munca peste hotare. Tot ce trebuie sa stii cand detasezi salariatii...
Munca peste hotare. Tot ce...

Sursa foto: Angajat care primeste vesti rele/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
In cautarea fericirii la job. Organizatia fericita
Setari Cookie-uri