Sa-ti alegi corect superiorul ierarhic dintr-o organizatie, cel cu care poti colabora cel mai bine, cel in care ai incredere si care te poate inspira, e la fel de important ca salariul si beneficiile pe care le negociezi in termeni de satisfactia ta de la locul de munca.

La interviu, in timp ce incerci sa faci o impresie buna, asigura-te ca si cel de cealalta parte a mesei incearca „sa te cucereasca”. Daca se uita la ceas sau isi verifica mesajele pe smartphone, e posibil sa nu-i convina ca tu sa fii angajat la acea companie, potrivit site-ului Chron.

Fa-ti si tu temele la fel ca angajatorul. Uita-te pe Facebook, LinkedIn sau Twitter, de acolo poti lua subiecte de discutie numai bune pentru interviu, sustine Donna Schilder, consiliera de cariera, de leadership si de business. Ea adauga: „Astfel poti afla daca aveti ceva in comun, ceva de la care sa porniti un dialog. Tot de pe retelele de socializare poti obtine indicii despre ce fel de om e si care sunt caracteristicile care au valoare in ochii lui”.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Citeste si:
Cele mai importante caracteristici ale modelului BMW 750Li (G12)
Cele mai importante...
Sursa foto: Sef care tipa la angajat/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Cum motivezi o echipa care si-a pierdut increderea
Setari Cookie-uri