Sa-ti alegi corect superiorul ierarhic dintr-o organizatie, cel cu care poti colabora cel mai bine, cel in care ai incredere si care te poate inspira, e la fel de important ca salariul si beneficiile pe care le negociezi in termeni de satisfactia ta de la locul de munca.

La interviu, in timp ce incerci sa faci o impresie buna, asigura-te ca si cel de cealalta parte a mesei incearca „sa te cucereasca”. Daca se uita la ceas sau isi verifica mesajele pe smartphone, e posibil sa nu-i convina ca tu sa fii angajat la acea companie, potrivit site-ului Chron.

Fa-ti si tu temele la fel ca angajatorul. Uita-te pe Facebook, LinkedIn sau Twitter, de acolo poti lua subiecte de discutie numai bune pentru interviu, sustine Donna Schilder, consiliera de cariera, de leadership si de business. Ea adauga: „Astfel poti afla daca aveti ceva in comun, ceva de la care sa porniti un dialog. Tot de pe retelele de socializare poti obtine indicii despre ce fel de om e si care sunt caracteristicile care au valoare in ochii lui”.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Sursa foto: Sef care tipa la angajat/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri