11 Iunie 2014

Joburi cu care sa-ti incepi sau sa-ti intaresti cariera. Ce posturi gasesti la marile companii



Ai adunat ceva experienta in CV si acum vrei sa-ti incerci norocul la o companie mare sau pur si simplu dupa ani intregi in campul muncii crezi ca este timpul de o schimbare care sa-ti improspateze cariera? Companiile mari au zeci de joburi pentru tine in Bucuresti si in alte orase din tara. WALL-STREET.RO iti prezinta ce posturi poti sa vanezi la Orange, BCR, Renault sau alte grupuri importante din Romania, potrivit eJobs.

Orange Romania

Orange Romania are pentru cei aflati la inceput de cariera posturi de mobile data executive si credit and collection analyst. Persoanele care au acumulat doi-trei ani in campul muncii sau chiar au depasit nivelul entry level pot aplica la joburi ca BI and data analyst, traffic monitoring specialist sau COM BSS engineer. Toate posturile mentionate pana acum sunt disponibile in Bucuresti. La nivelul tarii, Orange cauta cinci angajati pentru postul de sales representative in Calarasi, Turda, Bistrita, Sfantu Gheorghe si Vatra Dornei. Alte posturi, de prepay sales representative, sunt valabile pentru Deva, Bacau, Arad si Galati, potrivit eJobs.

Cei carora le place sa conduca echipe pot vana un post de shop manager in Bucuresti, Botosani, Vaslui, Galati sau Bacau. Pe langa salariu fix, compania ofera pentru acest post si bonusuri in functie de performanta.

Orange Romania are o cifra de afaceri de aproape 4,2 miliarde lei in 2013 si un numar de clienti care a depasit 10 milioane.

Sursa foto: Sales representative/Shutterstock.com


Vodafone Romania

Si Vodafone Romania pune la bataie zeci de posturi. Cele mai multe dintre ele (15 posturi) sunt de back-office representative cu limba germana la nivel mediu scris si vorbit, disponibile in Bucuresti. Tot in Capitala sunt disponibile 20 de posturi de customer care advisor, care necesita cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat. In acest caz, experienta poate fi un avantaj. Pentru persoanele carora le place sa interactioneze cu clientii, Vodafone are 10 posturi de consultant vanzari la Cluj-Napoca si doua posturi de business sales representative in Braila si Galati, conform eJobs.

Vodafone este al doilea operator telecom din Romania, iar in 2013 a incheiat cu o cifra de afaceri de 3,45 miliarde lei.

Sursa foto: Consultant vanzari/Shutterstock.com


BCR

BCR, cea mai mare banca din Romania, care a incheiat anul trecut cu un profit in jur 360-370 de milioane lei, are posturi pentru cei care doresc sa devina coodonatori vanzari si consilieri financiari. Ei vor trebui sa gestioneze echipe in regiunile din sudul, nordul, estul, vestul si centrul tarii. Banca Comerciala Romana cauta angajati pentru vanzari care doresc sa aiba un statut independent ca PFA sau SRL, cu calitati de lider, abilitati foarte bune de comunicare si care isi pot forma si coordona echipe de consilieri financiari, potrivit datelor eJobs.

Sursa foto: Consilier financiar/Shutterstock.com


Renault Romania

Grupul Renault angajeaza persoane care sa faca rapoarte financiare, dar si candidati care sa lucreze in productie. Astfel, compania are disponibile in Bucuresti posturi de responsabil informatii tehnice post vanzare si reponsanbil rapoarte clienti, pentru care sunt necesare studiile superioare tehnice (inginerie) si respectiv studii in Cibernetica, Informatica. Renault mai cauta un manager proiect dezvoltare electronica, cu cunostinte in domeniul Electronicii, care sa coordoneze furnizorii pentru implementarea proiectelor, potrivit eJobs.

Pe partea de productie, Renault angajeaza conceptor montaj, conceptor cablaj, conceptor cutii de viteza, inginer calcul termic si conceptor arhitectura caroserie. Toate aceste posturi sunt disponibile in Bucuresti. Pentru a lucra la Renault, este necesara cunoasterea limbilor franceza si engleza.

Renault Romania a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 3,92 miliarde de euro.

Sursa foto: Angajat care verifica o masina/Shutterstock.com


Romtelecom

Romtelecom vrea in echipa un programator cu cel putin trei ani de experienta, un manager de proiect tot cu atata experienta si un supervizor comunicare de marca cu peste patru ani de experienta pe un post similar, care va conduce departamentul Brand Communication Residential Segment si propune, proiecteaza si pune in aplicare strategia de comunicare a brandului.

Compania are mai multe posturi in vanzari, pentru care cauta oameni care sa vanda servicii telecom in companii private si institutii de stat, posturi valabile in Bucuresti, Alba Iulia, Bistrita, Cluj-Napoca, Tirgu-Mures si Satu-Mare. Tot pe vanzari, compania are nevoie de sase angajati care sa promoveze produsele si serviciile clientilor persoane fizice, potrivit eJobs.

Romtelecom a incheiat 2012 cu o cifra de afaceri de 620 milioane de euro.

Sursa foto: Manager proiect si echipa sa/Shutterstock.com




Citeste si