Titlul acestui articol nu este scris cum trebuie. Cum asa? Pai cuvantul limita ar trebui inlocuit cu urmatorul, si anume echilibrul: Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala. Totusi s-a ales cuvantul limita pentru a constientiza faptul ca acolo unde aparent sunt drumuri blocate sau situatii neasteptate, anumite persoane tind sa creada ca exista o limita sau un compromis pe care trebuie sa-l faca. De fapt, cuvintele limita, compromis si oboseala sunt foarte des utilizate in limbajul de fiecare zi. Astfel, sa vedem despre ce este vorba (sugestiile de la finalul articolului sunt foarte interesante, dar le vei intelege mult mai bine daca citesti fiecare paragraf in parte):

Daca te gandesti ca exista o limita sau ca nu exista una, ai dreptate in ambele cazuri. De ce? Pentru ca indiferent de cum decurg situatiile din viata ta (personala si profesionala) este important de stiut ca acestea pot avea o directie clara si sigura spre ceva anume, acest ceva poate sa insemne un loc, o profesie, un statut, o realizare, o noua relatie s.a.m.d., depinde insa de tine cum directionezi lucrurile care vin inspre tine. Ceea ce apare in viata ta de multe ori sunt optiuni si nu probleme sau aspecte care trebuie luate exact asa cum vin. Nu-ti place ceva? Spune fara sa te gandesti la cat de mult rau ai face daca ai dezamagi pe cineva – asta nu inseamna sa nu ai bun simt. Poti fii sincer si respectuos in acelasi timp.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri