Desi a inceput vara si se presupune ca in aceasta perioada activitatea de recrutare este mai redusa, marile companii internationale prezente in Romania tind sa contrazica acest trend si pun la bataie peste 600 de locuri de munca. Desi majoritatea joburilor disponibile sunt in Bucuresti, nici marile orase ale tarii nu se lasa mai prejos, Brasovul, Iasiul Cluj-Napoca sau Sibiul fiind si ele bine reprezentate.

Cel mai activ angajator in aceasta perioada pare a fi compania de outsourcing Computer Generated Solutions, care are disponibile peste 300 de locuri de munca, atat in regim full-time, cat si part-time, in Bucuresti, Brasov si Sibiu. Majoritatea joburilor sunt de ofiter relatii clienti sau agenti vanzari prin telefon, dar exista si o serii de pozitii vacante de team leaderi. Printre cerintele de baza pentru posturile disponibile se numara cunoasterea unei limbi straine (engleza, germana sau spaniola, in functie de post), dar si unele cunostinte de IT. Daca vrei sa aplici la unul din joburile disponibile, o poti face aici, iar daca te intrebi care este salariu pe care il poti solicita la interviu, te invit sa citesti articolul Cat castiga un angajat din call center.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri