1. Ai incredere in propriile forte

Cand scopul tau e sa fii promovat, nu te baza pe faptul ca ceilalti vor recunoaste cat de competent esti. Ca sa fii promovat, trebuie sa fii motivat, trebuie sa crezi ca ai ceva de oferit. Lasa deoparte toate gandurile negative care-tin vin legat de aceasta ocazie. Poate ti se va parea ca ai o sansa intr-o mie sau ca unul din colegii tai va fi promovat, dar nu lasa astfel de ganduri sa te deprime. Daca ti se pare ca meriti sa fii promovat, fa totul pentru a obtine asta. Nu lasa pe nimeni sa stea intre tine si succesul pe care-l meriti.

2. Fa tot ce poti ca sa iesi in evidenta

Citeste si:

Desi nu poti conta pe faptul ca seful va recunoaste ca ai succes la locul de munca, asta nu inseamna ca nu poti sa iesi in evidenta, sa te distingi fata de restul colegilor. Tine minte: fapte, nu vorbe! Asigura-te ca ii atragi atentia sefului asupra realizarilor tale.

Ca sa fii un angajat saritor in ochi, concentreaza-te asupra a ceea ce ai de dus la bun sfarsit, respecta termenele pentru toate indatoririle tale, demonstreaza ca ai aptitudini de lider, dar ramai un jucator devotat echipei. Nu trebuie sa sari calul: doar fa-ti treaba cum trebuie si demonstreaza-i sefului ca iti place la nebunie ce faci.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.