Totodata, companiile au disponibile peste 200 de pozitii de internship sau practica in IT, marketing, vanzari si finante, potrivit datelor BestJobs.ro.

11.000 de romanii cauta zilnic de munca pe telefonul mobil

Tinerii cauta tot mai mult oferte de locuri de munca de pe smartphone-uri sau tablete. Astfel, numarul utilizatorilor ce folosesc aplicatiile sale special concepute pentru Android si iOS a urcat pana la peste 11.000 de candidati ce isi cauta zilnic un loc de munca de pe telefonul mobil. Prin intermediul acestora tinerii in cautarea unui loc de munca pot fi conectati permanent la toate noutatile de pe piata muncii, pot selecta domeniile de interes si pot aplica rapid la joburile angajatorilor preferati.

Vara este perioada in care candidatii ce tintesc o cariera se folosesc oportunitatile de practica sau internship-uri oferite de marile companii. Fie sub forma unor joburi part-time sau joburi entry level, in perioada verii sunt cele mai multe oportunitati de a face parte dintr-o echipa ce poate completa cunostintele teoretice cu experienta practica.

BestJobs.ro gazduieste peste 2.500.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.

Sursa foto: Candidat la interviu/Shutterstock.com