Candidatii aflati la inceput de drum profesional pot aplica, in aceasta vara, la 3.200 de joburi tip entry level disponibile in mare parte in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Brasov. Joburile entry level reprezinta 40% din numarul joburilor listate in prezent pe BestJobs.ro.

Totodata, companiile au disponibile peste 200 de pozitii de internship sau practica in IT, marketing, vanzari si finante, potrivit datelor BestJobs.ro.

11.000 de romanii cauta zilnic de munca pe telefonul mobil

Tinerii cauta tot mai mult oferte de locuri de munca de pe smartphone-uri sau tablete. Astfel, numarul utilizatorilor ce folosesc aplicatiile sale special concepute pentru Android si iOS a urcat pana la peste 11.000 de candidati ce isi cauta zilnic un loc de munca de pe telefonul mobil. Prin intermediul acestora tinerii in cautarea unui loc de munca pot fi conectati permanent la toate noutatile de pe piata muncii, pot selecta domeniile de interes si pot aplica rapid la joburile angajatorilor preferati.

Vara este perioada in care candidatii ce tintesc o cariera se folosesc oportunitatile de practica sau internship-uri oferite de marile companii. Fie sub forma unor joburi part-time sau joburi entry level, in perioada verii sunt cele mai multe oportunitati de a face parte dintr-o echipa ce poate completa cunostintele teoretice cu experienta practica.

BestJobs.ro gazduieste peste 2.500.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.

Sursa foto: Candidat la interviu/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri