16 Iulie 2014

PARADOX. La aceste joburi nu a aplicat niciun roman intr-o luna



Intr-o Romanie in care exista aproape 445.000 de someri, sunt posturi fata de care romanii nu au niciun interes. Wall-Street.ro va prezinta joburile care nu au primit niciun CV in luna iunie, potrivit datelor eJobs.ro.

Asistent regional de vanzari

Postul de asistent regional de vanzari a fost valabil in Bucuresti pe perioada determinata. Anuntul nu a primit niciun CV in luna iunie, desi angajatorul nu cerea in mod obligatoriu experienta intr-o pozitie similara. Viitorul angajat trebuia sa aiba cunostinte de operare in Microsoft Excel, Power Point, Word si Access la nivel avansat, experienta de lucru cu SAP si cunoasterea foarte buna a limbii engleze.

Sursa foto: Specialist vanzari/Shutterstock.com


Manager de educatie/training-uri in Abu Dhabi

Romanii nu au fost interesati nici sa plece in strainatate, in acest caz in Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Candidatul ideal pentru acest post are cel putin trei ani de experienta in domeniul educatiei, cunoaste limba engleza la nivel avansat si are cunostinte de baza ale standardelor europene in managementul deseurilor.

Sursa foto: Trainer/Shutterstock.com


Vanzatoare/decorator floral

Postul a fost valabil in Bucuresti. Angajatorul cauta angajati dispusi sa invete la locul de munca. Printre responsabilitati se numara preluarea comenzilor, servirea cu amabilitate a clientilor si asigurarea curateniei interne si externe a florariei.

Sursa foto: Panselute/Shutterstock.com


Manager de logistica

Pentru acest post, angajatorul cauta candidati cu experienta manageriala de cativa ani in logistica, cu studii finalizate in logistica sau economie, care sa cunoasca fluent limba engleza si care sa aiba abilitati excelente de organizare si planificare.

Sursa foto: Manager si echipa sa/Shutterstock.com


Reprezentant vanzari call center

Candidatul ideal la acest post trebuie sa aiba cel putin un an experienta in relatii cu clientii, pe cand experienta in vanzari constituie un avantaj. De asemenea, viitorul angajat trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel mediu si sa fie dispus sa lucreze in ture.

Sursa foto: Angajat la call center/Shutterstock.com


Educator pentru predare exclusiva in limba germana

Potrivit reprezentantilor eJobs.ro, si pentru acest post numarul de aplicari a fost zero. Angajatorii vor candidati care sa aiba trei ani de experienta in educatie, sa cunoasca limba germana la nivel C1 sau nativ si cu studii pedagogice si invatamant universitar de specialitate. De asemenea, sunt importante punctualitatea si capacitatea de a comunica cu parintii si de a coopera cu echipa.

Sursa foto: Educator si copii/Shutterstock.com


Coafeza/hair stylist

Candidatul ideal pentru postul de coafeza/hair stylist trebuie sa aiba experienta in domeniu, sa fie o persoana pasionata de meseria sa, cu aptitudini profesionale deosebie, dornica de a invata si de a se perfectiona si orientata catre client si rezultate.

Sursa foto: Salon de coafura/Wikipedia.org




Citeste si