Nu a spus nimeni ca-i usor sa fii antreprenor. Obstacolele apar zi de zi, iar o problema mai serioasa de finantare ii determina pe cei mai slabi de inger sa renunte. Insa antreprenorii nu sunt persoane slabe de inger, ci luptatori care continua sa depaseasca obstacolele si sa mearga mai departe.

Cu toate astea, cand antreprenoriatul devine o povara chiar si pentru cei mai experimentatí profesionisti din acest domeniu, o pauza si o sursa de inspiratie pot readuce inapoi increderea. Intr-un articol de pe entrepreneur.com am gasit un top zece filme pe care trebuie sa le vada orice antreprenor.

1. Reteaua de socializare (2010). Nimeni nu s-a mirat cand filmul “Reteaua de socializare”, in regia lui David Fincher, a devenit blockbuster in anul 2010. Toata lumea voia sa vada cum a ajuns Mark Zuckerberg fondatorul celei mai populare retele de socializare din lume. Desi evenimentele sunt descrise drept mai dramatice decat au fost, “Reteaua de socializare” este un film care demonstreaza ca pentru un startup de succes antreprenorul trebuie sa dea dovada de flexibilitate si curaj.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Strategii prin care antreprenorii pot sa-si depaseasca competitia