Nu a spus nimeni ca-i usor sa fii antreprenor. Obstacolele apar zi de zi, iar o problema mai serioasa de finantare ii determina pe cei mai slabi de inger sa renunte. Insa antreprenorii nu sunt persoane slabe de inger, ci luptatori care continua sa depaseasca obstacolele si sa mearga mai departe.

Cu toate astea, cand antreprenoriatul devine o povara chiar si pentru cei mai experimentatí profesionisti din acest domeniu, o pauza si o sursa de inspiratie pot readuce inapoi increderea. Intr-un articol de pe entrepreneur.com am gasit un top zece filme pe care trebuie sa le vada orice antreprenor.

1. Reteaua de socializare (2010). Nimeni nu s-a mirat cand filmul “Reteaua de socializare”, in regia lui David Fincher, a devenit blockbuster in anul 2010. Toata lumea voia sa vada cum a ajuns Mark Zuckerberg fondatorul celei mai populare retele de socializare din lume. Desi evenimentele sunt descrise drept mai dramatice decat au fost, “Reteaua de socializare” este un film care demonstreaza ca pentru un startup de succes antreprenorul trebuie sa dea dovada de flexibilitate si curaj.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri