Compania farmaceutica GlaxoSmithKline Romania cheama intr-un program de traineeship platit 12 studenti la licenta si masterat. Tinerii cu studii in Medicina, Farmacie, Chimie sau Economie pot face un stagiu de sase luni in divizia pharma sau de 12 luni in cadrul GSK Consumer Healthcare si Europharm Distributie.

Programul este platit si se adreseaza tinerilor cu studii in Medicina, Farmacie, Chimie sau Economie. Inscrierile au loc in perioada 11 august – 12 octombrie, pe website-ul companiei. Tinerii isi vor desfasura activitatea in arii profesionale variate, printre care se numara domeniul comercial sau functii suport (departamentul financiar, logistica, achizitii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performante foarte bune au posibilitatea sa se alature echipei GSK Romania.

Peste 3.000 de tineri au aplicat de-a lungul timpului pentru pozitii de trainee in cadrul companiei, iar dintre cei selectati in program, peste 50 de tineri talentati si cu performante au ramas in echipa GSK.

Pentru a face parte din echipa GSK, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

• Absolventi de master promotia 2013/2014 din domeniile: Studii Economice, Chimie – se iau in considerare numai aplicatiile care prezinta continuitate intre studiile universitate si master
• Absolventi de facultate Medicina/ Farmacie - promotia 2013/2014
• Mobilitate pe plan national – obligatoriu
• Implicare in proiecte la nivel international – reprezinta un avantaj
• Activitati extra-curiculare pe parcursul studiilor – reprezinta un avantaj
• Activitate profesionala in timpul facultatii/masterului – reprezinta un avantaj
• Agilitate de invatare, spirit inovativ, construire de relatii, munca in echipa

Procesul de selectie presupune parcurgerea mai multor etape si se va finalizara cu participarea la un workshop, inclusiv selectie de tip Assessment Center. Acesta consta in prezentari de business care le vor oferi participantilor ocazia sa cunoasca mai bine organizatia GSK si oportunitatile de dezvoltare.

Sursa foto: Studenti/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri