1 Septembrie 2014

Top On The Move: vara se incheie cu schimbari importante la varf. Ce companii au tintit managerii



Vara se incheie cu miscari importante la varful companiilor. wall-street.ro va prezinta cele mai importante schimbari de manageri.

ADM Farm l-a numit pe Adrian Samson in functia de director general

Adrian Samson (42 ani) a devenit directorul general al distribuitorului de medicamente ADM Farm. Samson are experienta in management, marketing si consultanta in afaceri si a fost in pozitii de country head la Sandoz Romania, manager general la GlaxoSmithKline Consumer Healthcare si director de marketing pentru Coty Cosmetics.

"Piata in care operam este in continua schimbare, ofera destule oportunitati, dar si multe provocari. Pentru a face fata cu succes avem nevoie de o companie de distributie moderna, eficienta si cu un model de business adaptat la conditiile pietei. Mentinerea unei balante optime intre crestere, profitabilitate si cash flow este foarte importanta pentru noi", a declarat noul director general al ADM Farm.


Radu Balaceanu preia carma Foodpanda Romania

Foodpanda Romania, platforma online de comenzi de mancare cu peste 200 de restaurante listate in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov, are, incepand cu luna august, un nou country manager, in persoana lui Radu Balaceanu.

Radu Balaceanu, in varsta de 28 de ani, preia managementul foodpanda Romania de la Dan Macarie, care isi va continua parcursul profesional in Berlin, Germania, unde se va implica in lansarea si coordonarea unui nou start-up din domeniul ecommerce-ului.


Grupul de firme Polisano are un nou director: avocatul Remus Borza

Avocatul Remus Borza va fi numit presedinte al grupului de firme Polisano, cu activitati in industria medicala si distributie farma, precum si in turism si constructii, la doua luni dupa ce proprietarul companiei s-a sinucis.

"Am agreat intelegerea joi", a declarat Borza. Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis in luna iunie, la doua saptamani dupa ce sotia sa a fost arestata fiind suspecta intr-un caz de emitere de retete false.


Scoala Americana Internationala din Bucuresti are un nou director, dr. Robert Brindley

Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) l-a numit in functia de conducere pe dr. Robert Brindley. Noul director va coordona in anul scolar 2014-2015 institutia la care s-au inscris 840 de elevi din peste 58 de tari.

"Pun pret pe disciplina clasica menita sa-i ajute pe elevi sa atinga performante, sa-i mentina motivati si concentrati pentru a-si indeplini telurile. De asemenea, sa nu uitam, greselile sunt considerate elemente firesti in orice proces de invatare", a declarat noul director al Scolii Americane Internationale din Bucuresti.


De ce a schimbat Euro-Insol patru directori din sucursalele Hidroelectrica

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, firma Euro-Insol condusa de Remus Borza, a schimbat directorii a 4 sucursale ale companiei de stat, dupa ce a constatat "disfunctionalitati" in management.

"Astfel, domnul Mircea Dordea a fost revocat din functia de inginer sef al Uzinei Hidroelectrice Sibiu, aflata in componenta sucursalei Sebes, fiind inlocuit cu domnul Nicolae Mihu. De asemenea, domnul Nicolae Alexandru Varga a fost revocat din functia de inginer sef al Uzinei Hidroelectrice Oradea, din cadrul sucursalei Cluj, fiind inlocuit cu domnul Petru Ioan Veres", potrivit unui comunicat al Hidroelectrica, citat de Mediafax.


Razvan Filipescu pleaca de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism pentru o functie intr-un minister

Razvan Filipescu (foto stanga) va pleca in septembrie de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism si va ocupa o functie de conducere intr-un minister, potrivit mai multor surse, din zona politica si turism, care dau ca motiv al mutarii tensiunile dintre el si ministrul pentru IMM si Turism, Florin Jianu.

Razvan Filipescu a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) in luna aprilie 2013 printr-o decizie a premierului Victor Ponta. ANT se afla in subordinea Ministerului Economiei si in coordonarea ministrului delegat pentru IMM, mediul de afaceri si turism.

Filipescu are rang de secretar de stat. In noiembrie 2013, Filipescu a fost numit de conducerea Ministerului Transporturilor in Consiliul de Administratie al Tarom. Razvan Filipescu a refuzat sa comenteze informatia referitoare la plecarea din pozitia de sef al ANT: "Nu comentez zvonuri", a spus el, citat de Mediafax.




Citeste si