Romanul Adrian Botan, numit global executive creative director la McCann Worldgroup

Agentia McCann Worldgroup a anuntat promovarea romanului Adrian Botan in functia de global executive creative director pentru contul global Nestle.

El se alatura astfel altor trei executivi globali pe diferite conturi - James Dawson-Hollis, Bill Wright siJohn Mescall, pentru a dezvolta munca creativa pentru unul dintre cele mai mari conturi ale companiei.

Adrian Botan va ramane si in pozitia de creative chairman la McCann Bucuresti. Botan este unul dintre cei mai cunoscuti creative directori din Europa Centrala si de Est.

El a fost Cretive Partner la McCann Bucuresti si primul creative director care a adus un Cannes Grand Prix in Europa Centrala si de Est – in 2011, McCann Bucuresti a castigat doua Grand Prix Lions pentru ciocolata Rom si unul pentru Promo & Activation.

McCann Worldgroup este parte a Interpublic Group si ofera servicii globale de marketing; compania are 23.000 de angajati in peste 120 de tari.

Citeste si:
Botan, McCann: Fara o viziune de tara, un start bun ar fi sa copiezi
Adrian Botan, McCann: Daca nu...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Iata ce spune Adrian Botan, intr-un interviu acordat WALL-STREET.RO: Sa ne uitam la tarile care au scoli bune, sa copiem modelul Suediei


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri