Din aceasta cauza, sase din zece spun ca renunta uneori sau chiar destul de des la timpul liber pentru business, potrivit unui sondaj online efectuat de Dynamic HR, companie de training si consultanta in domeniul resurselor umane cu peste 700 de manageri consiliati in ultimii trei ani si cursuri livrate unui numar de 3.500 de angajati din zeci de companii.

Avand in vedere aceasta realitate a mediului de business, Dynamic HR a demarat in urma cu patru ani un proiect de evidentiere a acelor companii care investesc in dezvoltarea si motivarea angajatilor pentru performanta prin activitati dedicate echilibrului intre viata profesionala si cea personala. Detalii despre conceptul proiectului sunt aici.

Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor, editia a IV-a, este programata sa aiba loc pe 26 februarie 2015, pentru prima data in parteneriat cu grupul de comunicare V+O Communication, cand vom aduce impreuna top managementul companiilor si managerii de HR, care implementeaza proiecte ce sustin conceptul de Work-Life Balance si angajatii care dau feedback legat de impactul actiunilor pe care companiile le au in acest sens.

Obiectivul Galei este de a evidentia companiile care dezvolta actiuni prin care isi ajuta angajatii sa mentina un echilibru intre viata profesionala si cea personala, premiindu-le pe cele care investesc in dezvoltarea si motivarea angajatilor si care se implica in cresterea performantei lor. Categoriile de proiecte sunt descrise aici.

Pentru a inscrie un proiect, accesati acest link si urmati pasii descrisi acolo. Faceti cunoscut celorlalte companii proiectele dvs de motivare a angajatilor si crestere a performantei lor!

Editia din 26 februarie 2015 urmareste inclusiv implicarea la nivel de CEO in acest demers de premiere a celor mai frumoase proiecte de motivare a angajatilor. Productivitatea echipei creste odata cu gradul de fericire iar aceasta crestere trebuie sustinuta de la cel mai inalt nivel”, este de parere Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR, cu o experienta de peste 15 ani in variate domenii ca resurse umane, publicitate si real estate, detinatoarea titlului de ”Antreprenorul anului”, editia 2013, inmanat de catre BRD Group Societe Generale, in cadrul Galei HR Club.