Cei mai multi dintre cei care vin la cursurile lui Andy Szekely sunt manageri de top, din middle management, antreprenori sau intraprenori. Iar multi dintre ei si-au propus sa vorbeasca mai bine in public si sa aiba un discurs convingator pentru a vinde mai usor serviciile lor.

"Multi dintre acestia ne spun ca daca inainte de a veni la trainigul de vorbire in public aveau trac, emotii puternice, insa dupa cele trei zile de training abia asteapta oportunitatile de a vorbi, ceea ce ma bucura foarte mult. Practic ei primesc esenta informatiilor aflate si aplicate de noi in aproape 20 de ani de public speaking", sustine trainerul Andy Szekely (foto).

public speaking, andy szekely, training,

Cursurile dureaza intre 3 si 8 zile si costa intre 500 de euro si 2.200 de euro, in functie de specificul lor. Insa dupa ce se incheie cursurile, Andy Szekley organizeaza intalniri in care fostii participanti vin si exerseaza ceea ce au invatat la cursuri si primesc feedback de la ceilalti cursanti.

Citeste si:

"Concret, in functie de cursul la care participa, ei invata sa tina prezentari cu succes, in fata mai multor persoane, sa isi structureze informatiile, sa aiba un discurs coerent si convingator, sa vanda mai usor, sa negocieze si sa capteze atentia publicului", explica trainerul roman.

Astfel, Andy Szekely organizeaza pentru manageri si antreprenori doua programe diferite, Speaker Elite si Speaker Mastery Bootcamp, in care acesti invata sa scape de trac si sa vorbeasca fluent si convingator in public.

Inscrierea in programul Bootcamp costa 1.385 euro. Suma acopera toate cheltuielile de cazare si masa pentru o saptamana. Proiectul cuprinde peste 60 de ore de training intensiv in 7 zile, la care se adauga trei zile de training pe parcursul a sase luni.

Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt Trend Consult, CBC Romania, Ascendis, Equatorial (Achieve Global), Human Invest, Dale Carnegie Training Romania, Qualians, Hart Consulting, Accelera.

Sursa foto: Public Speaker/Shutterstock.com