Pillar Global, companie americana de servicii IT prezenta pe piata din Romania din 2009, va angaja peste 100 de specialisti IT in centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Timisoara, in acest an.

In cele doua centre 3Pillar Global lucreaza in prezent 300 de angajati, iar tinta pentru anul acesta este de a ajunge la un numar de 400. Pozitiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizeaza ingineri IT de nivel intermediar si seniori cu experienta dovedita intre 2 si 5 ani, care sa acopere functiile de programare si testare.

In ceea ce priveste programarea, se urmaresc in special competente de Java si Phyton, dar si alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicatii web si mobile. De asemenea, compania cauta sa angajeze si manageri cu experienta tehnica. Pe langa un pachet salarial competitiv, angajatii 3Pillar Global beneficiaza de programe specifice de training si posibilitatea de a participa la evenimente IT importante in vederea dezvoltarii personale si profesionale.

A crescut cererea de produse software "made in Romania"

"Prezenta 3Pillar Global in Romania a crescut constant, de la mai putin de 50 de angajati in 2009 la peste 300 in 2014, si va continua sa creasca si in 2015. Dezvoltarea companiei este determinata de cresterea cererii pentru produsele software made in Romania", declara Catalin Stef (foto), director general 3Pillar Global Romania si vicepresedinte senior pentru operatiunile companiei la nivel global.

"Am ales sa extindem operatiunile din Cluj-Napoca si Timisoara datorita nivelului ridicat al specialistilor IT din cele doua orase. Echipele noastre dezvolta proiecte exclusiv pentru piete din SUA si Marea Britanie in stransa legatura cu clientii si, deseori, actioneaza ca si consultanti tehnici. In acelasi timp, nu excludem deschiderea unui nou centru de dezvoltare intr-un al treilea oras din Romania sau in regiune", subliniaza Catalin Stef.

Din cei 600 de angajati pe care compania ii are la nivel global, 200 lucreaza in noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 100 in City Business Centre Timisoara. Nevoile de programare si testare, dar si managementul tehnic la nivel global sunt acoperite din centrele din Romania, India si Statele Unite, in vreme ce functiile comerciale ale companiei sunt concentrate in Statele Unite si Marea Britanie. Birourile din Romania deservesc in principal clienti renumiti in sectorul lor de activitate pentru care compania dezvolta solutii software in domeniile media si entertainment, informare, sanatate si in domeniul financiar.

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizatie globala cu operatiuni pe trei continente si 600 de angajati. Specialistii IT de la 3Pillar Global Romania realizeaza tehnologii pentru mobile computing, cloud si big data, pentru clienti din media si entertainment, informare, sanatate si financiar, printre care: PBS, televiziunea publica din SUA, CARFAX, lider in furnizarea de informatii sau Equinox.

Sursa foto: Software developer/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri