Urmareste emisiunea WALL-STREET 360, realizata in parteneriat cu compania de consultanta fiscala TaxHouse, pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea consultantilor financiari si a antreprenorilor.

Invitata emisiunii de astazi, ora 12:30, este Angela Rosca, partener al TaxHouse. Ce asteptari are consultantul fiscal de la noul Cod Fiscal? Vezi in materialul VIDEO de mai sus.

“Pentru PFA-uri, drepturi de autor si profesii libere, se doreste o aducere in aria de aplicare atat a contributiei de pensii (CAS), care pana acum nu era obligatorie in toate cazurile, cat si aplicarea contributiei de sanatate la toate tipurile de venituri”, spune Angela Rosca.


Practic, veti contribui mai mult la sistemul public de sanatate! Mai multe detalii si explicatii in materialul VIDEO de mai sus.

Ai mai multe surse venituri? Ai venituri din drepturi de autor, dobanzi bancare, contract de chirie sau din castiguri de capital? Trebuie sa urmaresti emisiunea WALL-STREET 360 si vei intelege schimbarile aduse de Noul Cod Fiscal!