Odata cu programarea unui interviu de angajare, inevitabil apar si emotiile care iti pot ingreuna pregatirea. Insa, cu putina planificare poti face o impresie buna si adjudeca jobil dorit. Iata ce este important sa faci cu o ora inainte de interviu, potrivit Business Insider.

Astfel, in dimineata dinainte de interviu este importanta servirea unui mic dejun sanatos si consistent, iar in seara dinaintea momentului important de asemenea masa trebuie sa fie una sanatoasa, asa incat la prima ora sa te simti bine.

Cum sansele sa te simti agitat inainte de un interviu sunt oricum mari, nu trebuie exagerat nici cu consumul de cafea.

Vremea este cea care iti poate da batai de cap, asadar este recomandat sa urmaresti prognoza si sa iei la tine tot ce ti-ar putea folosi, precum o umbrela, o pelerina de ploaie sau manusi, de exemplu. Pantofii sunt un element foarte important si trebuie alesi cu grija, asa incat sa fie adecvati conditiilor meteo, dar sa fie si usor de purtat.

Sase lucruri pe care sa le faci cu o ora inainte de interviu

Suna un prieten pentru a scurta conversatie, care va schimba starea de spirit, insa incercati sa nu vorbiti despre interviu, ci despre teme placute.

Vorbeste apasat, asa incat sa dati dovada de energie, intrucat companiile isi doresc angajati plini de viata, entuziasti. Ajuta ascultarea melodiilor preferate la un volum ridicat.

Inchideti telefonul. E neplacut sa sune tare in timpul interviului sau chiar sa vibreze.

Bea cat mai multa apa. Hidratarea este cheia pentru a putea ramane in alerta, asa ca ia cu tine o sticla la interviu si nu refuza apa oferita in companie.

Respira adanc, inhaland pe nas si expirand pe gura. Emotiile si fluturasii din stomac pot duce la dureri de cap si tulburari de vedere.

Zambeste. Atitudinea inseamna tot, iar o persoana cu o figura zambitoare poate obtine orice isi doreste.

Sursa foto: barbat in costum, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri