Nimeni nu este perfect, nici macar un antrenor de mare succes, cum este Stewart Butterfield, cofondatorul Flickr si CEO al Slack, care isi recunoaste slabiciunile. Antreprenorul canadian in varsta de 42 de ani a recunoscut intr-un interviu acordat The New York Times ca este un sef ingrozitor.

“Le pot spune oamenilor o poveste in care ei sa creada si sa se implice, ceea ce inseamna ca stau bine la partea de leadership. Insa intotdeauna am declarat ca nu sunt un manager bun. Nu stiu sa ofer feedback oamenilor”, a declarant Butterfield, scrie Business Insider.

El a adaugat ca oamenii sunt precum caii si pot “mirosi” teama. Daca aveti o retinere in a va implica intr-o conversatie dificila, vor simti acest lucru, ii va irita si intreaga conversatie va deveni si mai dificila. Insa daca intri intr-o discutie fara teama si ceilalti se vor simti in largul lor, a explicat acesta.

“Am incercat sa asimilez aceasta lectie. Nu imi iese in 100% din situatie, dar este ceva ce am invatat”, a precizat Bryant.

Antreprenorul are obiective la care inca trebuie sa lucreze, insa mare parte din treaba pare sa si-o fi facut-o bine. Slack este una dintre aplicatiile de business cu cea mai rapida crestere din toate timpurile, valorand in prezent circa 2,8 miliarde de dolari.

Citeste si:
Renault vrea ca noul CEO sa fie Luca de Meo, actualul sef de la Seat
Presa franceza: board-ul...

Sursa foto: sef rau, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sirbu, Flanco: Comunismul a inabusit spiritul antreprenorial