Nimeni nu este perfect, nici macar un antrenor de mare succes, cum este Stewart Butterfield, cofondatorul Flickr si CEO al Slack, care isi recunoaste slabiciunile. Antreprenorul canadian in varsta de 42 de ani a recunoscut intr-un interviu acordat The New York Times ca este un sef ingrozitor.

“Le pot spune oamenilor o poveste in care ei sa creada si sa se implice, ceea ce inseamna ca stau bine la partea de leadership. Insa intotdeauna am declarat ca nu sunt un manager bun. Nu stiu sa ofer feedback oamenilor”, a declarant Butterfield, scrie Business Insider.

El a adaugat ca oamenii sunt precum caii si pot “mirosi” teama. Daca aveti o retinere in a va implica intr-o conversatie dificila, vor simti acest lucru, ii va irita si intreaga conversatie va deveni si mai dificila. Insa daca intri intr-o discutie fara teama si ceilalti se vor simti in largul lor, a explicat acesta.

“Am incercat sa asimilez aceasta lectie. Nu imi iese in 100% din situatie, dar este ceva ce am invatat”, a precizat Bryant.

Antreprenorul are obiective la care inca trebuie sa lucreze, insa mare parte din treaba pare sa si-o fi facut-o bine. Slack este una dintre aplicatiile de business cu cea mai rapida crestere din toate timpurile, valorand in prezent circa 2,8 miliarde de dolari.

Sursa foto: sef rau, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri