Deloitte Romania anunta promovarea lui Farrukh Khan in pozitia de partener coordonator pentru Servicii de Audit si Evaluare a Riscului (AERS) si a trei noi directori.

Farrukh Khan coordoneaza in prezent practicile din sectorul Energie si Resurse Naturale la nivelul Europei Centrale in cadrul Deloitte si deja si-a asumat noul rol.

Totodata, incepand cu 1 septembrie 2015, Paula Lavric (servicii de consultanta in evaluarea riscurilor- ERS), Irina Dobre (audit) si Carmen Baibarac (HR) se vor alatura echipei de conducere a Deloitte.

Farrukh Khan este membru al echipei Deloitte de peste 18 ani. El s-a alaturat firmei in Singapore, pentru a deveni apoi membru al echipei Deloitte din Romania. Farrukh este un partener cu experienta in audit, avand o expertiza vasta la nivel international – el a lucrat pentru companii din Marea Britanie, regiunea Asia-Pacific (Singapore, Malaezia, Indonezia), Europa Centrala si de Est (Romania, Bulgaria, Moldova, Albania, Kosovo, Croatia si Slovacia).

In calitate de director in cadrul departamentului de Servicii de Consultanta in Evaluarea Riscurilor (ERS) al Deloitte Romania, Paula Lavric isi concentreaza activitatea pe masuri anticoruptie, frauda si evaluarea riscurilor (AML), investigatii, elaborarea de politici si proceduri si cursuri de formare in domeniul anticoruptie, combaterea spalarii banilor, combaterea terorismului financiar si a infractiunilor financiare si economice. Inainte de a se alatura echipei Deloitte, Paula a fost Procuror-sef in cadrul serviciului de combatere a criminalitatii financiare din Directia de Investigarea Crimei Organizate si Terorismului. Ea a fost, de asemenea, membru in plenul Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii de Bani. Aceasta a colaborat cu institutii internationale, precum Organizatia Natiunilor Unite si Comitetul Moneyval. Paula este licentiata in Drept in cadrul Universitatii Bucuresti si absolventa unui Master in Relatii Internationale si Diplomatie. De asemenea, ea detine o Diploma Internationala in Prevenirea Criminalitatii Financiare de la Asociatia Internationala a Expertilor in Domeniul Conformitatii, in colaborare cu Manchester University Business School.

Irina Dobre are zece ani de experienta profesionala in audit financiar si consultanta in cadrul Deloitte Romania. Responsabilitatile sale actuale includ coordonarea echipelor de audit, precum si servicii de consultanta in audit pentru mai multe proiecte din Romania, cu precadere pentru industria serviciilor financiare. Irina este specializata in activitati de audit pentru entitati ce ofera servicii financiare, indeosebi fonduri de investitii, banci, firme de leasing si alte organizatii financiare non-bancare. De asemenea, este membru al grupurilor de lucru tehnice create la nivelul Ministerului Finantelor, CNVM si CAFR pentru a discuta si defini normele contabile aplicate in Romania. Dobre detine o diploma de licenta in Economie de la Academia de Studii Economice si este membru al Asociatiei Contabililor Certificati din Marea Britanie (ACCA) si CAFR din 2009.

Carmen Baibarac s-a alaturat Deloitte in 2012 pe pozitia de Senior Manager, ca lider al Departamentului de Resurse Umane. Cu peste 14 ani de experienta profesionala in resurse umane, Carmen a petrecut ultimii zece ani in diverse functii de management in acest domeniu, colaborand cu echipe de conducere locale si din Europa Centrala si de Est. In timp ce pregatirea ei se concentreaza pe invatare si dezvoltare, experienta sa acopera principalele domenii din resurse umane: managementul performantei, managementul talentelor, compensatii si beneficii, dezvoltare organizationala si recrutare. Carmen detine o diploma de licenta in limbile engleza si romana si este Coach acreditat in cadrul Academy of Executive Coaching din Marea Britanie.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prezenta in peste 150 de tari, Deloitte are peste 200.000 de angajati.

Sursa foto: om fericit, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri