Campanie inedita de recrutare: o companie de IT vrea sa angajeze 30 de oameni in 30 de zile

3Pillar Global, companie americana specializata in servicii IT, prezenta pe piata din Romania cu birouri in Cluj-Napoca si Timisoara, a demarat o campanie de recrutare globala, coordonata din Cluj-Napoca. Prin aceasta actiune, compania isi propune sa atraga 30 de specialisti cu inalta calificare, in 30 de zile, in cele doua centre din Romania, dar si in India si SUA.

„Cresterea curenta ne obliga sa acceleram procesul global de recrutare. Am deschis la nivel global 30 de pozitii ce presupun un grad ridicat de calificare, pe care ne-am propus sa le ocupam pana in 17 septembrie, adica una pe zi. Angajatii sunt incurajati sa foloseasca canalele de social media ale companiei si sa distribuie mesajele catre propriile retele de prieteni virtuali, dar si sa se implice in procesul de intervievare. In schimbul implicarii, vor fi recompensati cu gadgeturi, telefoane mobile si tablete. La baza conceptului pe care dorim sa-l testam sta un principiu destul de simplu: cu totii jucam roluri multiple in viata de zi cu zi, suntem mentori, influentam prieteni si colegi, toti vrem ca firma in care lucram sa creasca, cu totii putem deveni recruiteri”, a declarat Catalin Stef, senior vice-president Operatiuni Internationale si director general al centrului din Romania.

In cadrul acestei campanii de recrutare, pentru birourile din Cluj-Napoca si Timisoara, 3Pillar Global cauta specialisti in Angular JS, Java sau experti pe platforme mobile, cum ar fi iOS si Android, dar si coordonatori de echipe.

Rolul si vizibilitatea celor doua birouri sunt in crestere la nivel global, in urma preluarii conducerii operatiunilor internationale de catre managementul din Cluj-Napoca, dar si infiintarii unui centru global de tehnologii avansate coordonat din Timisoara. De la inceputul anului, cele doua centre din Romania se afla intr-un proces accelerat de extindere, fiind angajati 60 de specialisti doar in 2015.

In primavara acestui an, 3Pillar Global Romania a anuntat un plan de extindere ce prevede angajarea a peste 100 de ingineri IT care sa se alature celor 300 de specialisti din cele doua centre, Cluj-Napoca si Timisoara. Pozitiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizeaza ingineri IT de nivel intermediar si seniori cu experienta dovedita intre 2 si 5 ani, care sa acopere functiile de programare si testare. In ceea ce priveste programarea, se urmaresc in special competente de Java si Angular JS, dar si alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicatii web si mobile. De asemenea, compania cauta sa angajeze si manageri cu experienta tehnica.

Citeste si:
Aplicările la joburi au crescut cu 70% în primul trimestrul din 2021
eJobs: Aplicările la joburi...

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizatie globala cu operatiuni pe trei continente si 600 de angajati. Cifra de afaceri a companiei a depasit 30 milioane de dolari anul trecut. Jumatate dintre angajati sunt in Romania. Expertii IT 3Pillar Global dezvolta produse solicitate de clienti de top din media si entertainment, informare, sanatate si financiar, printre care: PBS, televiziunea publica din SUA, CARFAX, lider in furnizarea de informatii sau Equinox.

Sursa foto: Calendar, Shutterstock
Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri