7 Septembrie 2015

Nu au inventat roata dar au ajuns prima companie de IT romaneasca listata la Bursa



Cristian si Mihai Logofatu nu au inventat roata, dupa cum afirma chiar ei. In schimb, de tineri, si-au monetizat pasiunea pentru domeniul IT si, in 15 ani si-au listat business-ul la Bursa de Valori Bucuresti. Cei doi au plecat de la a preda cursuri in scolile generale, pe un drum al perseverentei, al serviciilor de calitate, al profesionalismului catre lumea Business 2 Business.

Revista CARIERE a stat de vorba cu fratii Logofatu despre cum este sa fi pus bazele primei companii de IT din Romania listate la Bursa si a „furat” sfaturi pentru tinerii si visatorii antreprenori de la cei doi profesionisti.

Care este, de fapt, povestea Bittnet? Ce este, cum ati luat decizia de a porni afacerea si ce asteptari aveati, la vremea respectiva, de la acest proiect?

Cristian Logofatu, cofondator, CFO Bittnet: Adevarata poveste incepe in anul 1999, cand am dat nastere Academiei Credis, academie Cisco destinata elevilor, studentilor si tuturor celor care isi doreau o reconversie profesionala. Pentru ca incepusem sa primim solicitari si din partea companiilor, dar si pentru ca, pana in 2007, am reusit sa coagulam o echipa tehnica bine pregatita sa faca fata unor provocari mai mari, am luat decizia de a intra pe piata B2B (business to business), dand nastere companiei Bittnet, furnizor de training si solutii IT.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.



Citeste si