Compania de training si consultanta Qualians, care detine si franciza TMI in Romania si firma de teambuilding Ecoxtrem, estimeaza afaceri in crestere cu 20-25% in acest an, a declarat pentru wall-street.ro seful organizatiei, trainerul Octavian Pantis.

Cumulat, cele trei companii au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro, cele mai mai venituri fiind generate de compania de training TMI, respectiv 663.000 euro.

"In total Qualians a avut venituri de 1,3 milioane euro in 2014, in crestere cu 13% fata de 2013. Pentru 2015 estimam o noua crestere, probabil de 20-25%. In primul rand, crestem pentru ca implementam proiecte mai mari, cu scopuri mai ample si cu un impact vizibil si semnificativ in rezultatele de business ale clientilor nostri. Cresterea e si rezultatul investitiilor in propriii oameni pe care le-am facut in ultimii ani, inclusiv atragerea unor consultanti noi in echipa, cu vasta experienta in business si in consultanta", a afirmat Octavian Pantis.

Cu un plus de 25%, afacerile companiei ar urma sa depaseasca 1,6 milioane de euro la finalul anului 2015.

Piata programelor de instruire a angajatilor a fost estimata la valoarea de 30-40 de milioane de euro in Romania in 2014. Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt CBC Romania, Ascendis, Trend Consult, Equatorial (Achieve Global), Dale Carnegie Training Romania, Hart Consulting, Accelera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri