Compania de audit si consultanta Deloitte Romania a angajat 70 de tineri absolventi de top, care au debutat in aceasta toamna in companie, in urma unui proces amplu de recrutare, inceput in urma cu cateva luni. Pentru selectarea tinerilor au fost filtrate sute de aplicatii pentru pozitiile disponibile.

“La capatul unui proces minutios, am ales noua generatie de profesionisti care ni se alatura, intr-un moment in care profesia trece prin transformari fundamentale, rezultate in urma schimbarilor profunde produse de efectele tehnologiei si de imbunatatirea practicilor. Invatam permanent ca noua generatie este pragmatica, foarte bine informata si orientata catre dezvoltare personala si profesionala”, a declarat Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania.

Cei 70 de tineri s-au alaturat Deloitte in urma campaniilor de recrutare si internship derulate pe parcursul acestei veri si a programului Deloitte Students’ Academy, lansat anul trecut. Tinerii au fost angajati in principal departamentelor de audit, taxe si consultanta financiara.

Deloitte numara peste 500 de angajati in Romania, in birourile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. De la an la an, numarul angajatilor tineri a crescut, de la 25 in 2012 pana la 70 in 2015.

Sursa foto: recrutare, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri