Compania de audit si consultanta Deloitte Romania a angajat 70 de tineri absolventi de top, care au debutat in aceasta toamna in companie, in urma unui proces amplu de recrutare, inceput in urma cu cateva luni. Pentru selectarea tinerilor au fost filtrate sute de aplicatii pentru pozitiile disponibile.

“La capatul unui proces minutios, am ales noua generatie de profesionisti care ni se alatura, intr-un moment in care profesia trece prin transformari fundamentale, rezultate in urma schimbarilor profunde produse de efectele tehnologiei si de imbunatatirea practicilor. Invatam permanent ca noua generatie este pragmatica, foarte bine informata si orientata catre dezvoltare personala si profesionala”, a declarat Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania.

Cei 70 de tineri s-au alaturat Deloitte in urma campaniilor de recrutare si internship derulate pe parcursul acestei veri si a programului Deloitte Students’ Academy, lansat anul trecut. Tinerii au fost angajati in principal departamentelor de audit, taxe si consultanta financiara.

Deloitte numara peste 500 de angajati in Romania, in birourile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. De la an la an, numarul angajatilor tineri a crescut, de la 25 in 2012 pana la 70 in 2015.

Citeste si:
Primaria Capitalei vrea sa devina dezvoltator imobiliar
Primaria Capitalei vrea sa...
Sursa foto: recrutare, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dodo Pizza va angaja 20 de nepalezi in pizzerii, in 2020