Persoana care extrage venin de sarpe

Acesta persoana colecteaza venin de la unele dintre cele mai periculoase specii de serpi, intre care serpi cu clopotei si cobre. Veninul extras este adesea utilizat pentru a crea vaccinuri antivenin folosit in spitale si laboratoare. Pretul unui gram de venin ajunge la 1.000 de dolari, scrie Business Insider.

Domnisoare de onoare "inchiriare"

Mireasa isi poate angaja cate domnisoare de onoare doreste, care sa ii fie alaturi in cea mai importanta zi din viata, daca nu are cteva prietene care sa ocupe acest rol. Costurile pot ajunge pana la 2.000 de dolari pe eveniment.

Bocitoare profesioniste

Citeste si:

Pentru cei care au trecut in nefiinta si nu au fost de-a lungul vietii persoane foarte populare o companie britanica inchiriaza bocitoare profesioniste. Pentru echivalentul a 70 de dolari o astfel de bocitoare participa timp de doua ore la funerarii si plange la capataiul celui decedat.

Degustator hrana de animale

Degustatorii de hrana pentru animale, care sunt fiinte umane, sunt angajati de catre companii pentru a testa calitatea produselor. Acestia gusta si evalueaza si valoarea nutritiva a hranii, dupa care o scuipa.

Angajati care stau la coada

Profesionistii in "stat la coada" fac ceea ce multi dintre noi nu avem rabdare, si anume, stau la cozi. Ei au mult de lucru in perioade cu reduceri, cum este de exemplu Black Friday, eveniment care se apropie, sau cand au loc lansari, iar veniturile urca pana la echivalentul a 1.000 dolari pe saptamana.

Sursa foto: domnisoare de onoare, Shutterstock