Incepand din 2016, compania americana Crossover isi stabileste prezenta in Romania. Oferind pana la 8000 USD/luna, compania va recruta cel putin 1000 de programatori, arhitecti software, manageri de proiect si experti financiari.

Un programator cu experienta va primi intre 5.000 si 8.000 de dolari pe luna si va lucra in special pentru companii din SUA. Modelul inovativ pe care il aduce Crossover este cel de “remote work”, permitand oamenilor sa aleaga locul de unde vor sa lucreze, cu program flexibil si fara a trebui sa se deplaseze la birou. Mai mult, bugetul alocat fiecarei pozitii este acelasi indiferent de tara din care provin candidatii, ca atare oferta este foarte competitiva raportat la salariile din Romania.

Pozitiile Crossover sunt deschise la nivel global, compania propunandusi sa gaseasca top 1% talent din lume. Procesul de selectie este foarte strict si se bazeaza pe o serie de probe specifice fiecarui rol, menite sa descopere abilitatile si cunostintele candidatilor.

Romania a intrat in atentia Crossover dupa ce mai multi profesionisti romani au aplicat la diferite pozitii deschise international, iar o parte dintre ei sau dovedit a fi cei mai buni. In plus, studiile efectuate asupra pietei de IT din Romania au demonstrat un potential foarte mare, tara noastra fiind deja recunoscuta international pentru specialistii in programare.

CEOul Crossover, Andy Tryba, se va afla in Bucuresti in perioada 11-13 noiembrie, pentru a discuta strategia pentru Romania cu viitorul Country Manager si strategia pentru Europa de Est cu directorii generali din mai multe tari vecine. Vineri va organiza o intalnire informala cu cei interesati sa aplice pentru pozitiile deschise.

Crossover, cu sediul central in Austin, Texas, este prima companie care aduce in Romania modelul de lucru 100% remote. Vrem sa aducem impreuna cei mai buni oameni din lume si sa ii platim la fel, indiferent unde locuiesc. Pana in prezent, Crossover a reunit oameni din 51 de tari si 1150 de orase. Urmatorul pas este sa adauge echipei 1000 de specialisti din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri