Sunt numerosi factori pentru care angajatii dintr companie, inclusiv din banci, devin demotivati, dar uneori motivatia trebuie sa vina din interior si nu este doar rolul companiei ca un angajat sa fie motivat, a declarat intr-un interviu acordat WALL-STREET.RO Bogdan Popa, vicepresedinte Raiffeisen Bank si unul dintre cei mai tineri CFO din banking-ul romanesc.

Bogdan Popa a explicat ca, in general, sunt o succesiune de lucruri care te motiveaza intr-o organizatie si lucruri care te demotiveaza daca nu exista. Printre lucrurile care te demotiveaza se numara perceptia ca nu esti platit corect, un mediu de lucru nesanatos, faptul ca nu ai o relatie buna cu colegii sau cu seful.

Nu este doar rolul companiei ca un angajat sa fie motivat, mult vine si din interior, dar compania poate sa adauge sau poate sa ia din motivarea sa.

"Uneori sunt o multitudine de factori care te demotiveaza: colegul din dreapta, seful direct, accesul la birou, transportul in comun, perspectivele de cariera, valorile organizatiei, daca iti place ce faci, de cat timp faci acel job, pentru ca dupa 4 ani, desi iti place ce faci, poate nu mai esti motivat si atunci trebuie sa faci altceva. De aceea, este si rolul individului, dar si rolul companiei, sa iti asigure contextul", a subliniat tanarul CFO al Raiffeisen Bank.

Cititi interviul complet cu Bogdan Popa, in care am povestit despre pasiuni si secrete de time management.

Sursa foto: Andrada Mihailescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri