Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, aproximativ 1.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Spania, Danemarca si Marea Britanie. Se cauta in special muncitori agricoli, asistente medicale si soferi, anunta ANOFM.

Astfel, pentru cei interesati de un loc de munca in afara granitelor, ofertele sunt urmatoarele:

Spania – 801 locuri de munca: 800 muncitori necalificati in agricultura, 1 maseur;
Danemarca – 430 locuri de munca: 400 culegatori de mazare, 30 culegatori de capsuni.
Marea Britanie – 345 locuri de munca: 205 ingrijitori persoane, 60 ingrijitori persoane/infirmieri, 60 asistenti medicali, 20 asistenti medicali generalisti;
Germania – 125 locuri de munca: 50 asistenti medicali generalisti, 15 factori postali, 13 bucatari, 11 ospatari, 10 barmani, 10 persoane in gastronomia de sistem, 5 asistenti manager, 5 electricieni industriali, 2 mecanici industriali, 1 mecanic (masini prelucrare cauciuc si mase plastice),1 brutar, 1 electrician, 1 mecanic auto (camioane).
Suedia – 55 locuri de munca: 20 femei de serviciu, 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto, 10 tinichigii auto;
Slovacia - 30 locuri de munca: 30 soferi de autocamion transport international;
Ungaria – 6 locuri de munca: 6 mecanici agricoli;
Polonia - 2 locuri de munca: 1 dezvoltator internet, 1 programator aplicatie (PHP developer);
Norvegia – 2 locuri de munca: 1 doctorand in Departamentul biomedical, 1 postdoctorand in Departamentul biomedical;
Belgia – 1 loc de munca: 1 proiectant constructii metalice;
Irlanda – 1 loc de munca: 1 tehnician.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand portalul EURES national sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta.

Sursa foto: Zorandim, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri